vrijdag 22 mei 2015

Mijn dier is vermist

Uw dier wordt vervolgens opgenomen in het overzicht met vermiste dieren. Als u al een account heeft, dan kunt u direct inloggen. U hoeft uw persoonlijke gegevens dan niet nogmaals in te voeren.


Kies eerst een diersoort. Dit dier is terug naar huis. IS UW DIER AL GEVONDEN DOOR DE ASIELEN? Bekijk hier of uw dier inmiddels al door iemand is gevonden en bij een asiel is binnengebracht.


Gebruik onderstaande filters om het zoekresultaat te. Mijn dier is zoek is een website van de Dierenbescherming die eigenaren (kosteloos) helpt bij het zoeken van een vermist dier. Kijk dan eerst onder Gevonden dieren of het inmiddels in een van de asielen van de Dierenbescherming is binnengebracht en bel voor de zekerheid ook . Heeft u nog geen account, maak het dan hier aan.


Wij hebben landelijk 1meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Een mevrouw deelde een link van Amivedi met de vraag of dat mijn kat was. Zoek het gevonden huisdier tussen de vermiste huisdieren. Zoekopties Uitgebreid zoeken.


Vermiste en Gevonden Dieren Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Parkieten, poezen en meer vind je. Sinds woensdagavond januari is onze kat floyd vermist. Omgeving den bosch, binnenstad.


Kater gevonden in mijn garage, hij is erg lief en lijkt ongeveer maanden oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts