donderdag 28 mei 2015

Lage zwembadoverkapping

LAGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN. Bent u gewonnen voor de voordelen van een zwembadoverkapping, maar geen voorstander van de Hoge overkapping? Dan gaat u best voor de lage zwembadoverkapping.


Dankzij de comfortabele zijdeur kan steeds in uw zwembad zonder de overkapping te moeten openschuiven. De efficiente en discrete zwembadoverkapping.

Abridéal, meer dan jaar ervaring. Een zwembadoverkapping voorkomt warmteverlies, beveiligt het zwembad en laat toe om overdekt te zwemmen. Lage overkappingen: ideaal voor wie discretie en een mooie integratie belangrijk zijn.


Het doel van een dergelijk overkapping is enerzijds het verlengen van het zwemseizoen en anderzijds het beschermen . Spring naar Lage overdekkingen. Zoals u kan merken op de afbeelding zijn Oceanic overdekkingen uiterst gemakkellijk open te schuiven. Zwembadoverkappingen binnen de Riviera serie zijn als de Oceanic modellen maar hebben geen .

Schuif de panelen dan open en geniet van uw luxe buitenzwembad. Er zijn zowel lage als hoge zwembadoverkappingen verkrijgbaar, die in elke RAL kleur aangeboden worden. Zo kunt u de zwembadoverkapping afstemmen op de bouwstijl van uw huis.


Vraag naar de mogelijkheden van een zwembadoverkapping bij uw . Verschillende soorten zwembadoverkappingen. Lage zwembadoverkapping voor meer zwemplezier - creëert een tropisch klimaat en is kostenbesparend op meerdere vlakken. Abrisud beschikt over het meest uitgebreide assortiment om uw zwembad te beschermen en te beveiligen: vlakke, lage , hoge zwembadoverdekking, in aluminium of hout, maar ook bovengrondse of ondergedompelde zwembadrolluiken en een uniek zacht afdekzeil, die steeds gespannen blijft, exclusief ontwikkeld voor . Kroonkas Bad voor de mooiste zwembadoverkappingen. Wij werken nauw samen met onze klanten om tot het beste resultaat te komen.


Wij leveren hoogwaardige overkappingen geproduceerd in Europa die voldoen aan de zware eisen van . Zwembaden zijn er natuurlijk in verschillende uitvoeringen. En verschillende mensen hebben natuurlijk verschillende soorten wensen. Deze boogvorm zorgt voor een discrete overkapping in uw tuin waaronder u het hele jaar door optimaal kan genieten van uw zwembad zonder het aanzicht van uw tuin te verstoren.


Aantal elementen: – 7. De zwembadoverkapping is makkelijk in gebruik en van de weinige zwembadafdekkingen waarmee u vuil uit het zwembad houd.

Bij zwembadoverkappingen heeft u de keuze in lage en hoge overkappingen en in vaste en beweegbare overkappingen. De beweegbare uitvoeringen van zwembad overkappingen kunnen in het geheel worden weggeschoven over zeer vlakke geleidingsrails. Alle soorten zwembadoverkappingen worden van . Zo zijn wij er van overtuigd dat er geen duurzamere en betere overkappingen op de markt te vinden zijn. Lichtlopend over een uiterst lage looprail.


Minder vervuiling van uw zwembad. Energiebesparend door minder . Kies de juiste lage zwembadoverkapping. Uw project van A tot Z . In het gamma lage overdekkingen ligt de nadruk op esthetiek, maar ook op functionaliteit: half openschuiven gemotoriseer telescopisch of afneembaar, elke overdekking heeft een bijzonder karakter om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Al onze overdekkingen worden in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts