donderdag 21 mei 2015

Cool pack kopen

Coldpack kopen kan nu ook via onze vernieuwde webshop. Direct na een blessure is het van belang dat u het gekwetste gebied koelt. Dit kan goed met een cold pack.


Bewaar een cold pack standaard in de vriezer. We hebben verschillende cold packs in het assortiment.

Van Mueller, Cramer en Physiopack. Verlicht de pijn bij zwellingen, kneuzingen en lichte ontstekingen aan spieren of gewrichten met het Kruidvat Warm Koud Kompres. Maak het kompres warm om spierpijn, krampen, menstruatie-, nek- rugklachten te verlichten.


Dit compres is gevuld met gel en is warm en koud te gebruiken. Voor een natuurlijke pijnbestrijding bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn en blessures. Opwarmen in de magnetron of Au-Bain- Marie en koelen in de diep.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Op internet kom ik wel tegen dat ze jaar geleden bij de Kruidvat te koop waren, maar op de Kruidvat website zie ik dan weer niks staan.

Ik heb het namelijk morgen al nodig. M Cold Hot Pack verzacht op een natuurlijke manier pijn aan gewrichten of spieren. Raadpleeg het volledige assortiment online bij Medstore. Last van stijve spieren, of spierpijn?


Zoek je een hot cold pack ? Ice Pack Cold pack zwelling bij sportblessures of na operatie te voorkomen, reuma aanvallen te verminderen en koorts te dempen. De Cold-Hot Pack is een kunststof zakje gevuld met gel die als warmte en koude kompres kan worden gebruikt. Ideaal bij hoofdpijn, kneuzingen, spierscheuringen, spit, stijve nek en verstuikingen. Het kompres is geschikt voor thuisgebruik.


De hoge warmtecapaciteit van de gel garandeert zowel bij warmte als koelte een . Groot aanbod Cool pack en Ice Pack voor blessurebehandeling te koop. Covarmed is de leverancier voor medisch toebehoren voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een Hot Cold Pack?


Bij ons zijn diverse soorten Hot Packs, Cool Packs en Hot Cold Packs altijd op voorraad. Wij hebben een groot assortiment aan koelproducten. Gratis verzending boven €25.


Hot packs en cool packs koop je bij MoederenBaby √ advies van lactatiekundige √ gratis verzending vanaf €√ voor 17:bestel vandaag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts