donderdag 21 mei 2015

Prijs kas kunstmest 2016

Kalkammonsalpeter ( KAS ) is afgelopen week flink in prijs verlaagd. Created with Highstock 5. KAS - prijs loopt blauwtje door meer aanbod dan vraag. De prijzen voor KAS - kunstmest zijn de afgelopen drie weken behoorlijk gezakt en ook voor de komende periode is het niet de verwachting dat deze snel weer de euro per 1kilo gaan zien.


De pieken in de vraag naar kunstmest eind maart, begin april en begin mei zijn geweest. Wat zijn de kunstmestprijzen op dit moment.

Had vandaag geinformeerd bij agerland voor ton kas in bulk2per 1kg. Dit is een heldere vloeistof met stikstof en zwavel. Uw voordelen op een rij: Werking gelijk aan kunstmest.


Ammoniumsulfaat veel goedkoper als KAS Gratis zwavel meegeleverd. Minerale N volledig als ammonium . De handel in kunstmest is internationaal en speculatief. Toch zijn het niet alleen de snelle jongens met gepoetste schoenen die geld kunnen verdienen door meststoffen strategisch in te kopen.


Iedere melkveehouder kan op zijn klompen aanvoelen dat de prijs piekt in het strooiseizoen.

De afgelopen tien jaar was KAS in . Noordwest-Europa is een netto importeur van N-meststoffen zoals KAS , ammoniumnitraat en ureum, wat tot gevolg heeft dat niet alleen mondiale prijsontwikkelingen maar ook wisselkoersen een . Vaak zijn wereldwijde algemene marktontwikkelingen de oorzaak van een andersoortige prijsverloop. Hierbij valt te denken aan de dollarkoers of de prijs voor . Varkens- en pluimveemest notering - Mestportaal. Mestnotering - Boerenbusiness. Kunstmest - LEI BINternet via Agrimatie. Monitoring mestmarkt - LEI . Het product bevat naast N MgO en calcium.


U herkent de meststof aan de oranje korrel. Het is geschikt voor de bemesting van elk gewas. Voor elke strooier zijn strooitabellen beschikbaar.


KAS (Nutramon van OCI (voorheen DSM)) en Sulfan (Yara) aan. Wij bieden u de mogelijkheid om van deze gunstige inkoop te profiteren. Foeke visser bood nederlandse kas aan voor genoemde prijs , AGrifirm ook maar was buitenlandse kas en kon iets meer stof in zitten, toch besteld en viel best mee.


Moet volgende week nog vrachtje hebben, benieuwd of ze verder zakken. RUBRIEK 2: IDENTIFICATIE VAN DE GEVAREN. Indeling van de stof of het mengsel.

De prijs voor stikstofhoudende meststoffen ureum en KAS is de afgelopen weken fors gedaald. Voor het bijmesten is aanzienlijk minder kunstmest nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts