dinsdag 19 mei 2015

Hulst op stam kwekerij

Koop of Verkoop hulst op Marktplaats. De goudbonte hulst heeft weinig getande bladeren en is iets bolstaand en heeft een mooie brede gele rand. Dit geeft een mooi siereffect. Latijnse naaIlex aquifolium Pyramidalis. Omschrijving: De hulst is een struik die goed als solitair of haag neergezet kan worden.


Door de stekels aan het blad is dit een goede ondoordringbare afscheiding.

De Ilex aquifolium Pyramidalis bloeit ook rijk in het voorjaar om vervolgens de kenmerkende rode bessen te . Hulst snoeivorm kopen direct van de kweker ! Onze specialiteit is het kweken van Ilex op stam. Daarnaast hebben wij ook Bonzai. Dit assortiment verandert per jaar. Wij kweken ook op aanvraag! Ilex Alaska, scherpe hulst , goed bes en dragend fel rood.


Kwekerij de Limieten, verkoop van exclusieve beplanting en meer.

De Hulst kunnen wij in verschillende maten en vormen leveren. Neem een kijkje op onze webshop of kom langs op de kwekerij ! U bent van plan een Hulsthaag te kopen? Er zijn vele soorten Hulstplanten in verschillende formaten en afmetingen te koop. Wij leveren u alleen de allerbeste (eerste) kwaliteit Hulst haagplanten direct vanuit onze eigen kwekerij tegen de scherpste prijs.


Bekijk hieronder alle soorten Ilex struiken en koop uw wintergroene . Ook kweken wij grotere aantallen voor de groothandel, waardoor u voldoende keus heeft. Deze kweken wij in piramidevorm, bolvorm of met meerdere bollen op één stam. Bij voorkeur aanplanten op een humusrijke grond die niet te kalkrijk of te nat is. In tegenstelling tot andere hulst verdraagt deze cultivar ook goed droogte.


Ilex crenata Stokes - Rechtstreeks van de kwekerij - Prachtige donkergroene kleur - Ideaal als lage haag - Winterhard - géén ziektes of buxusr … € 23. Dit is een breed uitgroeiende, opgaande struik of kleine boom met afstaande takken. Oudere exemplaren zijn bijna even breed als hoog, met een enigszins open habitus.


De jonge takken zijn purper. De donkergroene bladeren zijn gewoonlijk breed eiron 4-6 . Ilex of hulst is een plant die weinig onderhoud vraagt en die gemakkelijk te snoeien is. Deze soorten kweken wij zelf op onze kwekerij in grote .

Koop nu de Hulst op stam (Ilex aquifolium) v. Het is een hulst die erg veel felrode bessen krijgt in het najaar, hij wordt ook wel de beshulst genoemd. Deze hulst heeft het hele jaar door min of meer dezelfde donkergroene kleur, en hij groeit langzaam. Van deze hulst is een op stam gekweekte kleine boom gevorm die erg geschikt is als solitair, vooral in kleinere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts