maandag 11 mei 2015

Parrotia persica kopen

De boom is door snoei mooi in model te houden. Het Perzisch IJzerhout is bekend om zijn prachtige roodachtig getinte herfstkleur en zijn mooie bloei op wat oudere leeftijd. Schilderachtige boomstruik voor lichte, zure, genoegzaam vochtige bodem. De op Hamamelis gelijkende bladeren verkleuren eveneens in de herfst goudgeel en rood.


Groeit zeer goed in de schaduw.

Waardevolle solitairstruik. De hoogte na jaar is meter. De bloeiperiode is februari. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!


Deze plant is zeer winterhard. Dat is de reden waarom .

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Het is een decoratieve boom met een prachtige gele tot rode herfstverkleuring die lang aanhoudt. Parrotia persica (Perzisch ijzerhout) kopen ? Het is een aandachtstrekker die goed tot zijn recht komt in elke middelgrote tot grote tuin. Hij heeft een bossige, breedgespreide habitus, met afhangende takken en decoratieve, afschilferende bast.


De stam is zeer decoratief met zijn lichtgrijze schors en paarsbruine vlekken met afbladerende schorsplatenDe groene bladeren verkleuren in de herfst geel tot roodpaars. Oudere bomen bloeien in de vroege lente met rode kleine bloempjes. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.


Bekijk alle informatie in onze bomenfilter. Bloemkleur: roo oranje. Bladeren: hartvormig, glanzen in het voorjaar roodgerand uitlopend. Vanaf eind augustus geel tot scharlakenrood verkleurend.


Als leiboom komen deze kleuren prachtig tot uiting: ze variëren van oranje en rood tot paarsachtig. De sierwaarde van de parrotia persica is de belangrijkste reden om deze vormboom te planten, maar dat . Aan de andere kant hoeft u niet zoals andere bomen rekening te houden met de grond waar u de boom op plant. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen.

Parrot, een Duitse ontdekkingsreiziger en plantkundige. Voor de meest scherpe prijs moet u naar Kwekerij Online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts