vrijdag 29 mei 2015

Hoge bloempot opmaken

Meer ideeën over Buiten potplanten, Potplanten en Tuinpotten. Instructiefilmpje van groenstylist Romeo Sommers waarin hij laat zien hoe je een prachtige Capi Lux. Haal buiten naar binnen door mooie grote bloempotten voor binnen te plaatsen.


Desondanks is de bloempot ondergeschikt aan de prachtige groene kleur van de plant en zorgt hij voor een rustig geheel. Doordat bovenstaande bloempot op hoge pootjes staat, krijgt hij direct een minder logge uitstraling. Het is best een kunst om een bloempot of -bak zo te vullen dat je er lang van kan genieten en dat het er ook nog eens mooi uitziet.

Met ranke vormen op een basis van massief hout, en terracotta potjes omringd door glimmend koperdraad. Je maakt met dit DIY-stappenplan niet alleen je Ficus, maar ook jezelf blij. Ik heb het eens bij de bloemenzaak laten doen (pot laten opmaken ) Hun doen in de bodem dat doorschijnende plastic wat op rol zit, daar maken ze een prop van en daarboven deden ze dan de potgrond en de plantjes.


Ik zou het met jouw pot ook zo doen, dus eerst plastic en dan de plantjes in de potjes . Ik heb nooit eerder een terras of balkon gehad maar nu ben ik dan eindelijk de trotse bezitter van een plaatsje, betegeld (en dat moet ook zo blijven). Eerst ga ik eens wat experimenteren met kleine eenjarige . Keramiek bloempotten voor kamerplanten, kantoorplanten en orchideeën online bestellen op Fleurdirect. Fleur interieur en tuin op met een stijlvolle items.

Na de zomer worden bloembakken vaak opgeborgen. Jammer, want ze kunnen ook na de zomer mooi zijn. Let er bij hoge bloempotten op dat ze niet kopzwaar worden. Ontdek hier de winterse aanraders. Zorg er altijd voor dat de onderkant van de bloempot zwaar wordt gemaakt.


Dit kan bijvoorbeeld door stenen op de bodem te leggen. Zo valt de bloempot (bij harde wind) niet makkelijk om. Kijk eens naar een extra volle Spathiphyllum , een mooie Clusia of een exotische Cycas. De pot kan ook buiten geplaatst worden: de pot is vorstbestendig en heeft een gaatje voor de afwatering.


Bestel direct een leke kamerplant en laat ons uw hoge wit beige bloempot voor u opmaken. Cette épingle a été découverte par Marlies Hensen. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Wij hebben de goedkoopste en mooiste plantenbakken voor binnen van nederland! Koop een hoge vaas bij de action, ga kerst shoppen in de uitverkoop en je kan zelf je vaas decoratief vullen met een tak die je in het bos gevonden hebt! Bekijk het grote assortiment van Plantenbak shop. This Pin was discovered by tonnie lachnowicz.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ben je in een creative bui?

Dan is zelf een bloembak maken of plantenbak maken leuk om te doen. In de video zie je precies hoe ja dat doet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts