woensdag 20 mei 2015

Hekwerk gratis afhalen

Uitgekeken op je stoelen? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. Nieuwe afstandsbedieningen camè ! NA Kanaals prijs per stuk 19. Vanaf aankoop stuks gratis aan huis gel… € 200.


De gratis zoekertjessite voor tweedehands.

Origineel kastanje hekwerk van oudsher met de hand gestoken hout dus uiterst duurzaam Kastanje en robinia palen, poorten en overige producte… Zie beschrijving. H180xB180cm Maaswijdte: 10. HBS kastanje en robinia import vraag uw offerte aan voor kastanje hekwerk , palen en poorten m. Te koop ijzeren tuinhek in goede staat. Hoogte 90m breedte cm. Stevige houten tuinpoorten te koop voor weinig geld verschillende afmetingen en prijzen 3euro Palen.


Gratis af te halen in Amstelveen. Bent u op zoek naar gratis tuinspullen? Tuinhekken kunnen rondom de tuin geplaatst worden om deze af te bakenen .

Schutting of hout voor schutting. Het pakket bevat alle elementen die nodig zijn om de gehele hek op te zetten, dus het omvat het palen, draadspanners. De draad hek is flexibel, zodat het makkelijk kan worden opgezet en geformatteerd.


Het materiaal kan op maat worden gesneden met behulp van eenvoudige huishoudelijke snijgereedschap. Al ons gaas hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen. Voor hoek en eindpalen berekenen wij 2euro per stuk extra. Al onze prijzen zijn meterprijzen ex.


Kleinere afname is ook mogelijk hierbij wordt een toeslag . Lesta Hekwerk heeft al het gangbare hekwerk en bijpassende poorten op voorraad. Ideaal als u zelf handig bent en snel aan de slag wilt, de materialen zijn. Heksluiting staal verzinkt zelfwerkend , met sluitpen. Besteed u meer dan €5- in onze webshop dan brengen wij de bestelling GRATIS bij u aan huis! UUR worden bestelt zijn de volgende werkdag in huis!


We heten niet voor niets HekwerkDIRECT. Wanneer een bestelling te groot is . Scherpe online prijzen voor Betafence afsluitingen en poortautomatisatie. Heb je een suggestie, laat het ons zeker weten.


Prijs: € 14per rol.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Houtsoort: Loofhout, kastanje. De gekloofde kastanje latten zijn aan elkaar bevestigd d. Het Engels hekwerk , ook wel schapenraster genoem heeft een rustieke natuurlijke uitstraling, is zeer . Van Leur Hekwerk is dan ook niet voor niets ook een begrip in het leveren en plaatsen van hekwerken en poorten in Helmond.


Wij denken graag met u mee en. Uiteraard kunnen we ook alleen leveren of kunt u uw bestelling bij ons afhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts