woensdag 20 mei 2015

De border basisschool

Informatie voor nieuwe ouders. Wordt uw peuter bijna kleuter of bent u voor uw oudere kind op zoek naar een goede basisschool ? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school ! Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of een informatiepakket aanvragen, of bent u geïnteresseerd in een rondleiding door onze school dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen. Overigens kunt u ook via dit formulier eventuele extra vragen en opmerkingen aan ons .

Het is niet mogelijk om buiten de schoolvakanties om extra vakantie aan te vragen. Alleen de kinderen van jaar kunnen extra vrij krijgen, vanaf jaar zijn kinderen namelijk pas leerplichtig. In uitzonderlijke gevallen (bruiloften, jubilea en dergelijke) kan de school extra verlof toekennen.


Hiervoor zijn wettelijke criteria . Voor een compleet overzicht van het team, klikt u hier. In dat half jaar gaan leerlingen kennis maken met organisaties in de eigen wijk. Ze gaan op pad en nodigen de organisaties ook op school uit.

Aan het eind van het half jaar zijn alle groepen aan de beurt geweest. Amersfoortse schrijfster Ingrid ter Haar. Het onderwijs is gericht op zelfstandigheid en resultaat in een veilige en uitdagende (leer)omgeving. Personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar op instellingsniveau. Vergelijkingsgroep: deze instelling wordt in het meest recente jaar vergeleken met het gemiddelde van alle instellingen in het basisonderwijs in Nederland met.


Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend aan schooltijden tot 18. Tijdens studie- en vakantiedagen wordt er samengevoegd met onze vestiging aan de Zeldertsedreef. De Border - Rubriek Basisschool.


Wij volgen het continurooster van basisschool de Border en de Wonderboom. De bouw van een derde basisschool de Malelande, is al zover gevorder . Het is een geklater van kinderstemmen dat door het schoolgebouw heen schalt. Tot de toeter drie maal schalt. De deuren van de klaslokalen gaan dicht.


Dit onderwijsproject is gebaseerd op mijn boek Oma. Wij zijn gevestigd in basisschool de Border.

Onze naaste buren zijn het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum . Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Bekijk deze koopwoning op JAAP.


NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Dit betekent dat kinderen en ouders kennis nemen van de verschillen tussen mensen. Het helpt tolerantie te bevorderen en discriminatie te bestrijden. Aan het toernooi deden circa kinderen van de basisschool mee.


Zij waren afkomstig van scholen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts