woensdag 27 mei 2015

Leen bakker bijzettafel

Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel ! Voor iedereen een voordeel. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Deze pagina toont bijzettafel folder aanbiedingen per categorie.

Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Koop nu goedkoop online! Set bijzettafels Parijs. Gebruik deze tafeltjes naast je bank, stoel of als nachtkastje. Daar ook een bevestiging van.


Een dag voorafgaande aan de levering. Ronde bijzettafels in industrieel ontwerp Deze bijzettafeltjes hebben een tafelblad van 3cm dik rustiek eiken. Tafelblad behandeld met Pura natura mat lak 2comp. Deze lak laag is niet zichtbaar Kras en stoot vast Vergeelt niet afm 40x40x30cm € 10- afm 50x50x35cm € 12- afm 60x60x40cm € 15- Bezorgkosten binnen .

Bartafel Viksmom – glas – 105x70xcm. Mick bijzettafel is een ware blikvanger! De tafel heeft een uniek kubusvormig design, waardoor hij ondanks zijn simpele look toch wat karakter geeft aan het interieur. Leenbakker winkels in de buurt.


Leuk klein bijzettafeltje wit in een strak design met een handig handvat waardoor je de bijzettafel moeiteloos verplaatst. Vlot ontwerp: bijzettafel Mille past keurig naast je bank of vult dat ene hoekje prachtig in. Het blad is gemaakt van mangohout en het zwarte onderstel gemaakt van metaal. De tafeltjes kan je gemakkelijk als salontafel gebruiken, dé trend van het moment. De tafel is 40x102x1(hxbxd).


Een echte aanwinst in je. Een moderne bijzettafel gemaakt van MDF. De bijzettafel Valencia is een moderne toevoeging aan je interieur. Leen Bakker , bijzettafel , Leen.


Plaats het krukje bijvoorbeeld in de woonkamer met een mooie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts