dinsdag 19 mei 2015

Parrotia persica prijs

Schilderachtige boomstruik voor lichte, zure, genoegzaam vochtige bodem. De op Hamamelis gelijkende bladeren verkleuren eveneens in de herfst goudgeel en rood. Groeit zeer goed in de schaduw. De hoogte na jaar is meter.


De bloeiperiode is februari. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Deze plant is zeer winterhard. Dat is de reden waarom . Parrotia persica (Perzisch ijzerhout) kopen? Veel bomen komen uit eigen kwekerij waardoor wij de beste kwaliteit bieden en een scherpe prijs kunnen handhaven. De herfstkleuren zijn echt spectaculair, variërend van oranjerood met geel en purperrood. Als een van de laatste planten begint de ijzerhout te verkleuren en de laatste . Prijs per stuk: € 1150.


Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België.

Leiparrotia behoort tot de leibomen met opmerkelijke kleuren. Ook de stam is zeer decoratief. Verkrijgbaar in meerdere modellen. De sierwaarde van de parrotia persica is de belangrijkste reden om deze vormboom te planten, maar dat Perzisch ijzerhout vrij gemakkelijk te onderhouden is wordt. Bekijk alle informatie in onze bomenfilter.


Hij heeft een bossige, breedgespreide habitus, met afhangende takken en decoratieve, afschilferende bast. Bezorgkosten slechts € boven de €1gratis! Heel Nederland en België. Medewerker spreken over dit product?


Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Dit is een goede prijs ! of registreer om met uw eigen prijs te werken. Sally Petitt, Head of Horticulture Cambridge University Botanic Garden. It is a member of the Hamamelidaceae (witch hazel) family, and is named after the . Het blad is glanzend en. In diverse maten verkrijgbaar!


Ook in zwaardere maten leverbaar, prijzen op aanvraag.

De boom is namelijk één van de bomen die belangrijk zal zijn in de toekomst. KORTINGEN Vanaf stuks van eenzelfde soort en maat - korting. Vanaf 1stuks van eenzelfde soort en maat - korting.


Afkortingen Basisprijs en opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts