maandag 11 mei 2015

Mahonia soft caress waar te koop

De Nederlandse plantnaam is druifstruik of Chinese mahoniestruik. Van augustus tot en met oktober bloeit de mahonia rijkelijk. Deze tuinplant heeft gele bloemen in aren staan.


De groeiwijze is compact. Goed toe te passen in (kleine) groepen in de tuin. Alles per stuk te bestellen!

Gratis bezorging vanaf € 7-. Zet de struik eerst in een emmer lauwwarm water. Graaf een ruim plantgat en maak de grond goed los. Zet de kluit van de mahoniestruik op de juiste hoogte in het plantgat.


De bovenkant van de kluit moet net iets onder het grondniveau . Mahonia aquifolium (Mahoniestruik). Gele bloemen in trossen maart- april de vruchten zijn blauw. Blad lijkt op palmbla geen scherpe stekels.


De plant is in het tuinseizoen volop te verkrijgen in de Europese tuincentra.

Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u. Bloeit uw heester op het oude hout, zoals Magnolia en boerenhortensia, dan hoeft u niet te snoeien, tenzij de plant te groot wordt. Snoeit u deze wel dan heeft u het . Volgens enkele berichten uit de. Vocht lijkt tevens een boosdoener te zijn en drooggehouden is de vorsttolerantie wellicht beter. Waar is deze mahonia soort te koop ? Hier zijn de bladeren zacht, smal en varenachtig.


Planten te koop in de webshop. Bovendien bloeit hij rijkelijk waardoor hij extra vol oogt. TE KOOP RECHTSTREEKS UIT DE HAVEN:. Vrij nieuw op de markt is de soort M. Spineless, slender foliage.


Bright yellow flowers Aug- Oct. Will tolerate full sun to full shade in. De standplaats dient zonnig te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts