maandag 25 mei 2015

Sporthal zuiderlicht berghem

Afmeting hele sportzaal : x meter. Sleutel ophalen en inleveren:. Sporthal Fitland XL (Talentencampus). Nelson Mandelaboulevard 22.


Sportcentrum Berghem voor tennis, squash, zaalsporten,kegelen, teambuilding, zaalvoetbal, badminton en meer.

Gelegen op de grens tussen Oss en Berghem. Basisschool De Fonkeling staat in het uitbreidingsplan Piekenhoef in Berghem ( gemeente Oss) en telt ruim 8leerlingen. Makelpunt Oss: Beschikbaar aanbod. Bijzonder is dat De Fonkeling sinds.


Als je het leuk vindt benje vanmiddag en morgen van harte welkom om te komen. Het taekwon-do weekend zit er nog niet op: Na zeer gezellige, mooie, leuke clubkampioenschappen gisteren is er deze ochtend (9-12) een wedstrijdtraining waarbij ook wat andere clubs zullen komen! Vind ik leukOpmerking plaatsen.


Lid worden is mogelijjk vanaf jaar.

Jeugd is in dit geval kinderen van tot en met jaar. In schoolvakanties gaan de trainingen gewoon door (met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie). Knolgroenveld Berghem (sleutel in overleg met Robert Smulders). Tennishal Rusheuvel Oss. Tarieven voor de sporthal.


U kunt er één of meerdere huren. Op deze website staat hoe u een sportaccommodatie kunt huren. Ook vindt u informatie over de tarieven, huisregels, sleuteladressen en algemene voorwaarden.


Op woensdagavond september houdt badmintonclub Carré een open avond. Graag bieden wij je de mogelijkheid om die avond kennis te komen maken met onze club. Turnen Meisjes Berghem - periode 1. En doe jij niets anders dan aan een rekstok duikelen?


Dan is turnen zeker iets voor jou! Wij vinden het leuk als je bij ons een paar trainingen komt. Trainingsweekend 2: Datuzaterdag februari – zondag februari.


Adresgegevens: Sportzaal Zuiderlicht. Het is aan te raden zelf wat te drinken mee .

SPORTIEF heeft locaties. Ik kende er eigenlijk vrijwel geen in Oss en omgeving, maar sinds vorige week wel. Gymzaal Den Heuvel, Maasdijk 4 Megen.


Een leuke kennismaking met een . Korstenhorstln te Rosmalen. We spelen met teams bij BBF onder de naaBerghem B. Hier een overzicht van de competitie wedstrijden bij de Bossche Badminton Federatie: - Klik hier voor de actuele standen Berghem B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts