vrijdag 22 mei 2015

Nijntje bad bussum

Sportcentrum de Zandzee beschikt over een Nijntje peuterbad met diverse interactieve speelelementen. Tevens is er een Nijntje peuterbad buiten gelegen aan onze ligweide. Delen: Op de hoogte blijven?


Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling beoordelingen .

Er is een stoomcabine (voor volwassenen) en als klap op de vuurpijl hebben wij een 60m. Wij zijn meer dan een zwembad! Maar wij beschikken ook . Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de meivakantie is tussen 9. Het is er schoon en het personeel is erg vriendelijk.


Ook aan de alle kleinste is gedacht want ze hebben een heel leuk Nijntje bad. Te koop: een mooie waskom, wasbakje.

Merk: nijntje tiamo collectie van bebejou. De waskom kun je gebruiken om je kindje. Bakje voor het schone water en bakje voor het zeepwater. Multifunctioneel Sportcentrum in Bussum.


Zij kunnen naar hartenlust spelen in het enkeldiepe water van het Nijntje bad. U kunt heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met vers gebak aan de badrand , terwijl de kleintjes de spuitende zeehond ontwijken of tikkertje spelen. Nijntje zwemmen is op maandag, woensdagochten donderdag en vrijdagochtend van . Bovendien is er een peuterbad in de stijl van Nijntje , een 60m lange, deels verduisterde glijbaan, een whirlpool en een wildwaterkreek. In het activiteitenbad zijn duikplanken van één en drie meter hoog te vinden. Verder is er een peuterbad in de stijl van Nijntje , een wildwaterkreek en een whirlpool.


Iedere vrijdagavond is er Aquadisco voor jongeren tot en met veertien jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Zwembad De Zandzee in Bussum leent . Correcties, vragen of aanvullingen? Nijntjebad voor onze allerkleinste bezoekertjes. Gebruik dit formulier om de redacteur een bericht te sturen . Bebe-Jou badje van Nijntje uitgevoerd in de kleur wit grijze Nijn.


Het bad is ovaalvormig met een geintegreerd zitvlak.

Aan een kant loopt het babybadje schuin af, zodat je je kindje gemakkelijk kunt vasthouden. Exclusief voor Prenatal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts