maandag 22 september 2014

Wildernis betekenis

Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Wildernis en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze . Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?


Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Een wildernis (natuurlandschap of kortweg natuur) is een gebied op aarde dat nog niet beïnvloed is (aangepast, in cultuur gebracht of aangetast) door menselijke activiteit. Zo zijn ontwatering, percelering en ontsluiting geheel of grotendeels afwezig. Hij trok zich enige tijd terug in de wildernis. Als tweede is dat: de ontwikkeling van de betekenis van wildernis in Nederland . In de alchemistische betekenis van operatio is interpretatie een andere bewerking.


Bij interpretatie draait alles om de timing.

Je kunt een interpretatie meestal beter niet in termen van goed of slecht opvatten, maar als goed of slecht getimed. Interpretatie speelt zich doorgaans in de latere fasen van het droomwerk af. Inderdaad moeten we natuur en mens niet los van elkaar zien, zegt milieufilosoof Drenthen.


De plekken waar de menselijke invloed gering is - die zogenaamde wildernis - hebben juist binnen onze cultuur, waarin we bijna alles zelf hebben gemaakt of verander een bijzondere, symbolische betekenis. Wat verstaan wildernisliefhebbers onder wildernis ? Welke betekenis heeft wildernis als gedachte binnen de Nederlandse natuurbescherming? Hoe kijken filosofen, bio- logen, journalisten en schrijvers tegen wildernis aan? Teksten voor echte wildernisliefhebbers én voor allen die de wildernis met argus- ogen bekijken. De betekenis van wildernis vind je op deze pagina.


Er werden verschillende definities van wildernis gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Woorden over de Wildernis Oude en nieuwe visies op de natuur.


In het natuurreservaat De Wildernis liggen enkele hooimaatjes die in het verleden werden bevloeid. Voor het nieuwe beheersplan dat Landschap Overijssel voor De Wildernis opstelt, heeft Alterra onderzocht wat de cultuurhistorische betekenis van deze hooimaatjes is en welke mogelijkheden er bestaan die betekenis te . Hier vind u de betekenis , verklaring, definitie en synoniem voor de term Wildernis.

Betekenis van wildernis : 1. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts