maandag 29 september 2014

Wat te doen in joure vandaag

De regio Zuid West Friesland staat bol van kleine en grote evenementen. Wat is er vandaag te doen ? Zalencentrum De Treemter Balk, Balk. Oer Schubert - theatraal concert. Het bruist in Joure van de activiteiten en evenementen.


Tijdens Koningsdag is er van alles te doen in Joure.

Alle bezienswaardigheden van Joure op een rij. Joure Marktkramen Midstraat Joure Vrijdagavond Koopavond Joure. Weber Grill Academy - leer echt barbecueën in Joure.


JOURE , FRIESLAND - Altijd weer dezelfde worstjes op de barbecue? Zo laat jij je vrienden en familie straks . In deze agenda vind je alle noemenswaardige evenementen die plaatsvinden in Friesland. Wat te doen in de buurt van Haje Hotel Joure.


Kijk wat er te doen is in Joure centrude geboortegrond van Douwe Egberts en Friese klokken. Het dorp is populair onder toeristen en dagjesmensen, want er is veel te zien en te doen.

Dus ben jij op vakantie en. Klik dan hierboven op Gedetailleerd uitjes zoeken en zoom in op categorieën van uitjes. Vandaag vinden er in Joure uitjes plaats. JouwJoure brengt u het nieuws, de agenda, actualiteiten en informatie over van alles wat in en rond Joure gebeurd.


Zo vindt u er informatie over bedrijven, clubs en verenigingen, maar ook fotos van evenementen en historisch Joure en bezoekers. Bovendien is er een vraag en aanbod hoek en vind u er informatie over de . Vaak met connecties met het vele water wat hier te vinden is, zoals Sneekweek, Strontrace enz. Ook qua markten en cultuur.


De kunstwerken zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kunstencentrum aan het Oud Kerkhof te. Overzicht van activiteiten, cultuur, uitjes en evenementen in Skarsterlân. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Skarsterlân. Trommelend en tetteren schitterend en schetterend gaat De Kift door het land om vervolgens bij ons in Neushoorn aan te komen. De veelkoppige, poëtische fanfarepunkband heeft wat te vieren: de nieuwe.


Koopzondag Joure , overzicht van winkels en woonboulevards met koopzondagen in Joure. Iedere donderdag zet de redactie van Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij! Er is elk weekend namelijk van alles in onze provincie te beleven. Bekijk gauw wat er op en december allemaal te doen is.


Reviews of Museum Joure Ontzettend leuk, gevarieerd museum.

Veel te zien en te beleven. Kinderen konden diverse dingen zelf. Wat een leuk en mooi museum en zo heel herkenbaar met al die spulletjes van Douwe Egberts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts