donderdag 18 september 2014

Insecten herkennen app

Volgens de milieuorganisatie Natuurpunt is het uniek dat een dergelijke app gelanceerd wordt voor insecten in onze regio. De herkenning werkt geheel offline. Volgens Natuurpunt is het uniek dat een dergelijke app gelanceerd wordt voor insecten in onze regio. Momenteel herkent de app al 77 . De app is voorlopig alleen nog maar beschikbaar voor Android en kan op basis van een foto in een mum van tijd aangeven om welk insect het gaat.


Determinatie) is het mogelijk de wat moeilijkere soorten in de groep te plaatsen waartoe ze behoren zonder de soortsnaam precies te kennen.

De keuze van afbeeldingen is zo genomen dat van de eenvoudig te herkennen soorten veel afbeeldingen zijn . Bloeiende planten en vruchten in je tuin trekken insecten aan. De app is grafisch mooi en heeft mooie fotos van de plantjes zodat je ze hiermee ook goed kunt herkennen als je iets in je tuin hebt waarvan je denkt . Wat je kent, zie je liever. En wat je liever ziet, wil je niet snel vertrappelen.


Er is dus nagedacht over de app die Natuurpunt vandaag lanceert. De iPad versie is op dit moment identiek aan de versie voor . Zie je een dier in je huis of tuin en weet je niet wat het is?

Kijk goed en ontdek het in de Dierenzoeker! Beschikbaar als website en app. Je wilt graag weten wat het is.


Tegelijkertijd kun je bijdragen aan het in kaart brengen van de biodiversiteit in Nederland. Dat betekent dat insecten worden . Het werkt alleen op Android. Deze app helpt je insecten herkennen. Nederlandse en Belgische insecten door middel van foto's genomen in het veld. Insecten herkennen moeilijk?


Ja, maar met deze nieuwe app een stuk minder moeilijk. Ik weet niet de link naar de iOS app , maar onderstaand de link naar. Het overzicht van de landelijke kranten in Nederland.


ObsIdentify is een applicatie voor het automatisch herkennen van o. Natuurpunt zegt dat het uitzonderlijk is dat er zo een programma bestaat in onze regio. Op dit moment kan je met de app al soorten dagvlinders, 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts