vrijdag 19 september 2014

De slegte boekhandel

Online bijzondere boeken kopen? Van tweedehands tot studieboeken, van voordeelboeken (ramsj) tot antiquarische exemplaren. Ons aanbod wordt dagelijks ververst.


U kunt bij ons ook terecht voor handschriften, brieven, archivalia, moderne bibliofilie, antieke boeken (19de eeuw en ouder), oude kaarten . Tweedehandsboeken, ramsj boeken en unieke antiquarische exemplaren.

Kom ook eens langs in onze boekenwinkel aan de Hoogstraat 141. En snuffel als vanouds in ons enorme aanbod tweedehands boeken en ramsj. Of koop uw boeken in onze webwinkel op deze website. Met een paar klikken kunt u online bestellen en reserveren.


Op de zoekresultatenpagina kunt u uw zoekopdracht. In onze sfeervolle winkel treft u een verrassende mix van tweedehands boeken en ramsj aan. Onze voorraad boeken wordt dagelijks aangevuld.

Een telg uit het oorspronkelijke boekhandelsgeslacht zet de omgevallen keten opnieuw in Nederlan. Boeken zijn vervolgens in elk gewenst filiaal op te halen. Geef je niet graag veel geld uit aan boeken omdat je ze uiteindelijk toch slechts eenmaal leest, dan ben je. Ook de website deslegte. Uw specialist voor boekhandel.


Het aanbod in de (web)winkels vernieuwt elke dag. Andere boekhandels in regio Gent, Populair in Gent. Dit heeft de handelaar in tweedehands boeken en ramsjpartijen dinsdag bekendgemaakt.


De Slegte huurt er een deel van het oude pand. En dat vlak naast de leukste boekenmarkt van de havenstad. Wij kopen ook uw boeken. Volgens de keten vertoont het pand sleet en brengt een aangekondigde verhoging van de huur de rendabiliteit van de winkel in gevaar. Er komt een nieuwe boekhandel met een nieuw concept.


Het resultaat: een eigentijdse winkel voor de échte boekliefhebber. Het zijn de uitbaters van café Don Quichotte die een biercafé willen openen op. De boekhandel is sinds een jaar gesloten.

Op zoek naar een goed boek? Lezen: doet u het graag spannend of liever literair? Wilt u iets informatiefs, bent u op zoek naar een studieboek? Neust u graag tussen strips?


Of houdt u meer van oude boeken? Welkom in ons filiaal met duizenden uitgeversrestanten, tweedehands boeken en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts