woensdag 10 september 2014

Staalbergven oisterwijk

Het einde van het seizoen komt dichterbij. Wil je volgend jaar weer een abonnement van het Staalbergven ? Bewaar dan je pasje, dan kun je die opnieuw gebruiken. Als je volgend jaar het aanvraagformulier invult, dan worden je gegevens gekoppeld met je pasje.


Het Staalbergven is bekend om haar natuurwater. Inmiddels is er meer dan alleen natuurwater.

Vanouds trok dit bezoekers van heinde en verre. De toeristen genoten van het vennengebied . Oisterwijk staat bekend om zijn vele vennen. De gemeente exploiteert openlucht zwembad het Staalbergven.


Het terrein, het ven en de toegangswegen van het zwembad huurt de gemeente van Natuurmonumenten. In het ven, het natuurwater, kan nog wel gezwommen worden. De reden van de sluiting is een storing in de pompen van het watersysteem van de chloorbaden.


De pompen hebben waterschade opgelopen.

Eén van hen raakte onwel en moest met spoed naar het ziekenhuis. Verschillende ambulances en een traumahelikopter waren aanwezig. Na de sluiting van overdekt zwembad De Leije, die al eerder bekend werd gemaakt, moet nu ook het Staalbergven eraan geloven. In het natuurwater en de andere baden kon nog wel gezwommen worden.


Vanaf vrijdagochtend is het bad weer . Mus werd vorige week vijf jaar. Hij had geluk: in zijn verjaardagsweekend was het, net als vijf jaar geleden, boven de graden. Lekker spelen bij ons favoriete zwembad dus.


Entree voor volwassene (stuks) en entree voor kind (stuks). Kan je daar lekker ook iets eten! Vandaag 11:- 18:uur Nu open. Openluchtbad Staalbergven. Als u uw aanvraag heeft verstuurd krijgt u een e-mailbevestiging.


Komt u voor de eerste keer zwemmen, dan laat u deze bevestiging zien bij de kassa van het Staalbergven. Uw pasje ligt voor u klaar. Er wordt nog een foto van u en eventuele andere abonnementhouders gemaakt die gekoppeld wordt met uw abonnement. Het openluchtzwembad bestaat uit zwembaden, een kinderbad en een ven.


Recreatiebassin Speciaal voor kinderen en volwassenen die niet kunnen zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts