dinsdag 23 september 2014

Wat kost een anonieme ov chipkaart

De prijs van een anonieme en persoonlijke OV - chipkaart is vastgesteld op € 50. Vervoerders kunnen zelf bepalen welke prijs zij de reiziger in rekening brengen. Kijk voor actieprijzen bij je ov-bedrijf.


Koop je een anonieme OV - chipkaart bij een balie, dan kan hiervoor een toeslag in rekening gebracht . Deelnemers van het OV - chipkaartsysteem bepalen deze prijs.

Vraag je een kaart aan met het papieren aanvraagformulier? Dan kost deze € meer. Anonieme OV - chipkaart. Je kunt de kaart delen met het hele gezin (maar niet tegelijkertijd).


Je reist bijvoorbeeld zelf met de anonieme kaart met de trein . De anonieme ov - chipkaart kost euro en kun je na aankoop direct gebruiken. De meeste abonnementen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet op een anonieme ov - chipkaart geladen worden.

Leeftijdskorting is niet. Wat kost de anonieme ov - chipkaart en waar is deze te koop? Lees alles over het bestellen van een anonieme OV - chipkaart. Een anonieme OV - chipkaart aanvragen kan ook makkelijk via onze site, OVshop.


Een wegwerp OV - chipkaart is een stevige papieren OV - chipkaart. Er zit net zoals bij de anonieme OV - chipkaart en persoonlijke OV - chipkaart een chip in waarmee kan worden in- en uitgecheckt. Ik heb euro erop, zouden jullie er wat aan kunnen doen. Ik vind dit heel erg onzin, als jullie RET niet zouden vergoeden.


Het kost namelijk ook geld. Als ik een nieuwe anonieme kaart moet gaan kopen. Hopelijk wordt er op gereageerdt op deze bericht met . De wegwerp OV - chipkaart is een hard papieren OV - chipkaart die niet opgeladen kan worden. Bij het kopen van een wegwerp OV - chipkaart wordt de geldigheid ingestel zoals een dag, een traject of een rit.


De prijs is dus vast en niet variabel per kilometer zoals bij de anonieme en persoonlijke . Wegwerpchipkaarten zijn te verkrijgen bij automaten op het station of in bus en tram.

De persoonlijke en de anonieme. Vandaag ontving ik een brief van OV - Chipkaart dat ik voor € een nieuwe kaart moet kopen omdat mijn huidige binnenkort verloopt. Telefonisch vertelde een medewerkerster dat de OV - Chipkaart iedere vijf jaar vervangen moet worden omdat de werking van de chip niet langer gegarandeerd kan . Maar dat lijkt mij logisch. Bij bus, tram en metro is het instaptarief altijd €0 zowel bij een anonieme als bij een persoonlijke OV - chipkaart , dus zal het saldo op de kaart minimaal €moeten zijn. Bij inchecken mag je altijd tot €minder op de kaart hebben staan dan wat het instaptarief is.


Voordat u met een OV - chipkaart in het openbaar vervoer kunt reizen, laad u voldoende saldo op uw kaart. Regel dit makkelijk online. Dat kan met Automatisch.


Het enige wat u dus hoeft te doen, is in- en uitchecken. Om met de trein, bus, metro en tram te kunnen reizen heb je een ov - chipkaart mét reistegoed nodig. Hoe laad je de kaart op en hoeveel saldo heb je eigenlijk minimaal. Heb je meer dan euro op je . Er zijn twee OV - chipkaarten : een persoonlijke of een anonieme. Welke past het beste bij jou?


Meer informatie over OV - chipkaart kopen. Lees hier wat je moet doen bij een kapotte, verloren, gestolen of verlopen OV - chipkaart. Reis je niet zo heel vaak met het OV? Voor wie is de anonieme OV - chipkaart ? Lees hier over de kenmerken, en waar ze te koop zijn. Stations, supermarkten, tabakszaken.


Wat is een ov - chipkaart ? Wanneer u uitstapt checkt u op dezelfde manier uit en kunt u gelijk zien hoeveel tegoed u heeft verbruikt en nog over heeft op uw anonieme OV - chipkaart. Op je OV - chipkaart staat vermeld tot welke datum deze geldig is. Op een persoonlijke en anonieme OV - chipkaart staat dit op de kaart vermeld.


Dit geldt ook voor de meeste wegwerp OV - chipkaarten , behalve op de wegwerp- OV - chipkaarten die je via een automaat kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts