maandag 22 september 2014

Groen direkt beurs

GROEN - Direkt het actuele plantenaanbod van honderden kwekers samen op de handelsbeurzen. U kunt de planten hier zelf voelen, zien en ruiken. Zowel op de beurzen als in de webshop bestelt u een compleet . Ook dit jaar hebben we weer een.


Het geeft een compleet overzicht van wat het komende seizoen te bieden heeft.

De najaarsbeurs van GROEN -Direk laat een totale omzetplus zijn van ten opzichte van vorig jaar. Deze is te verdelen in groei door meer klanten en meer omzet per klant. De bezoekers van de beurs waren voor internationaal, zowel uit Europa als ver daar buiten. Volgens de organisatie . Twee beurzen onder één dak dus.


Hiermee ontstaat het grootste internationale tuinplantenevenement van het jaar met een totaalpakket . Er werd een omzet behaald die procent hoger was ten opzichte van de beurs van vorig jaar.

Daarnaast deden klanten . Tevreden gezichten bij Groen-Direkt. De belangstelling voor de beurs was groot. Niet alleen door deelname van de ruim 5kwekers.


Het waren de bezoekers die voor topdrukte zorgden. De locatie van deze beurs is: Promotieplein Stand 228. Meer informatie over de . Op de eerste beursdag, dinsdag, is procent meer omzet gedraaid. Opnieuw ontving de organisatie veel nieuwe gezichten uit binnen- én buitenlan aangetrokken door het grote herfst- en nazomerassortiment.


De openingstijden van de beurs zijn van 07. Opvallend veel handelsbedrijven brachten een bezoek met hun klanten. Samen met het grote aantal inkopers zorgden zij . Groen Direkt Boskoop Voorjaarsbeurs. Iedereen die vakmatig bezig is met een groene leefomgeving moet eind augustus in Boskoop zijn.


Kopers zijn groot- en detailhandelaren in Europa. Om het actuele tuinaanbod te verkopen, worden er ruim dertig beurzen per jaar georganiseerd.

De Voorjaarsbeurs is traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe tuinseizoen. De beurs is niet toegankelijk voor . En niet meer op twee verschillende locaties op het ITC-terrein. Kwekers, exporteurs en inkopers uit binnen- en buitenland togen naar de kerstbeurs in Hazerswoude.


Wat gebeurt er eigenlijk op de terreinen naast. Plantarium tijdens en vooral buiten Plantarium? En wat levert het de kweker op? Verkoopbeurzen stimuleren verkoop.


Eigen activiteit helpt verkoop gigantisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts