vrijdag 19 september 2014

De wiltfang winkel

Onze vestiging in Laren is gesloten. Wij hebben een goede tijd gehad en mooie herinneringen aan het gezellige Laren. Heel veel dank voor uw trouwe bezoek.


Graag ontvangen wij u voortaan in Maartensdijk (autominuten van Laren, langs de A27). U bent van harte welkom in onze hoofdvestiging in .

Lees meer wat Januari kan brengen in deze tuinblog. Opgelet, deze website gebruikt cookies, voor meer info klik hier. De Wiltfang handschoenen. Silky Zubat gebogen handzaag.


Zonnehoed dames, opvouwbaar, groen. Camera (Wifi) voor nestkast. Hier vindt u alle producten verdeeld over verschillende toepassingen.


Zoekt u een gieter dan kijkt u bij water geven, zoekt u een verplantschopje dan kijkt u bij grondbewerking.

Voor het aanvragen van de gedrukte . Winkel van De Tuinen van Appeltern. Ze wilden de plantenwinkel en de boekenshop graag uitbreiden met bij Appeltern passende tuinproducten. Misschien niet geheel ontoevallig kwamen ze toen bij ons terecht. We geven binnenkort weer workshops gereedschapsonderhoud.


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Onze winkel in Laren is deze week nog open. We willen graag zoveel mogelijk leegverkopen en daarom geven we aantrekkelijke kortingen. In de eerste plaats via deze website en een catalogus, maar ook via onze showroom en bijzondere buitenbeurzen. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin, maar ook bijzonder inrichtingselementen zoals: . Voorwaarden: bij besteding van minimaal € 5-.


Vul de actiecode OET en uw abonneenummer in bij uw bestelling. Korting niet van toepassing op kassen, boeken, tuinmeubilair en aanbiedingen. Ook geschikt om te gebruiken met een kettingzaag.


Ik winkel me suf bij de beste boekenleverancier H. Al jaren klant bij de Wiltfang en wij zijn nog nooit teleur gesteld. Ook als er iets mis is doen ze er van alles aan een goede oplossing te vinden.

Deze pin is ontdekt door Gabi Rodner. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Producten en Diensten in de Pos.


U kunt als donateur van de Nederlandse Tuinenstichting gebruik maken van korting bij aanschaf van tuinproducten bij de webshop. en winkel met korting in de webshop van de Wiltfang. Een echte tuinier tuiniert ook in de regen en dan is een korte waxcoat (bijvoorbeeld een Barbour Bedale: weird24- van de winkel Keltic-Green) een uitkomst, ook weer met . Wie iets wil weten over tuingereedschap, moet bij Bert Bruggeman en Annetje de Jong zijn. De (internet) winkel is bijna tien jaar geleden uit eigen behoefte ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts