vrijdag 12 september 2014

Rattenbestrijding utrecht

Als u inwoner bent van de gemeente Utrecht - De Meern en Vleuten, dan kunt u onze bestrijdingsdienst bellen voor ongediertebestrijding zoals muizenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding of rattenbestrijding. Een wespennest verwijderen geschiedt na het bestrijden van de wespen. Toename of afname van ongewenste diersoorten in huis, in een gebouw of in een buurt, kunnen op deze manier in kaart . Op zoek naar ongediertebestrijding in Utrecht ? Lagerwey Bestrijding en Bescherming bestrijd uw ongedierte in Utrecht ! Neem dan snel contact op!

In de openbare ruimte komt de gemeente soms in actie. Ongedierte op uw eigen terrein lost u zelf op. Beestjes Kwijt werkt met een landelijk netwerk van bestrijders. De ongedierte expert in Utrecht lost de problemen snel voor u op. Meer informatie of een afspraak maken?


Rattenoverlast in Utrecht ? Informatie en oplossingen! Zelf ratten bestrijden of ratten laten bestrijden in Utrecht.

Wij zijn op de hoogte van de beste methoden en middelen voor het bestrijden en weren van bijvoorbeeld boktor en houtworm, wespen, muizen en ratten , mieren, mollen, vogels en duiven, schimmels (zwammen) en nog veel meer ongedierte. Omwonenden van het park hebben last van ratten in de kruipruimtes. Volgens corporatie Mitros komen de ratten af op het etensafval in het park en verplaatsen ze zich. De corporatie plaatste gifbakken en dichtte gaten in huizen.


Maar Nico Kramp, coördinator plaagdierbestrijding bij de gemeente Utrecht , . Last van ongedierte in Utrecht ? Onze lokale ongediertebestrijders verzorgen ongediertebestrijding in Utrecht en omgeving, bij bedrijven en bij particulieren. U kunt onze kennis en ervaring inschakelen bij de . De fractie van het CDA in Utrecht heeft schriftelijke vragen gesteld over de ratten in de Utrechtse wijk Sterrenwijk. Een bewoonster zou zelfs haar woning zijn ontvlucht. De vragen worden gesteld na berichtgeving in het AD gisteren. Utrecht strijdt tegen ratten : Zet geen vuilnis meer buiten.


De overlast kan nog wel maanden duren. Foto: Marcel Antonisse, ANP. Geschreven door redactie.


UTRECHT - De gemeente Utrecht zegt serieus te kijken naar de rattenoverlast in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. De Bestrijdingsbrigade is specialist op het gebied van ratten.

Bewoners van de Adenauerlaan . Jonker ongediertebestrijding Utrecht is een zeer ervaren, deskundige en lokale specialist in het bestrijden van alle mogelijke soorten ongedierte. Plaagdierbestrijding ongediertebestrijding Wespenbestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts