woensdag 24 september 2014

Naald van cleopatra winterhard

De talrijke bloemen gaan achter elkaar open. Ik kan mij voorstellen dat de schoonheid ervan de naamgever van de plant inspireerde om de mooie Cleopatra te vernoemen. In de zomer, wanneer de plant in bloei staat, zijn de lange bloemaren van een betoverende schoonheid.


Deze soort blijft veel lager, 100cm met een bladhoogte van 30cm hoogte. Het best groeien ze in humeuze zandgron niet te diep geplant (15cm) en. Soort gewas, Bol- en knolgewassen.

Bloeimaan Mei, Juni, Juli. Wintergroen, Bladverliezend. Speciale kenmerken, Bijen aantrekken, Opvallende bloemen, . Of, in het Nederlands, naald van Cleopatra. Wanneer u een verpakking van deze bloemen aanschaft ontvangt u een aantal wortelknollen.


In tegenstelling tot de volwassen planten zijn deze wortelknollen niet winterhard. Bewaar ze totdat u geen strenge vorst meer verwacht en dek de grond af met wat stro. Bijgoed bloembollen bloeien van februari tot juni.


Grondsoort, goed gedraineer voedzame grond.

Een prachtige borderplant welke lange aren met bloemen vormt. Naald van Cleopatra per 1. Voor de mooiste bloemen in uw tuin. Ja, maar beschut planten.


Hoewel er meerdere soorten met variƫrende hoogtes bestaan, priemen uit het lage bladerrozet telkens lange stengels die meer dan 1m (sommige soorten tot wel 2m!) hoog kunnen worden. Aan hun uiteinde staan lange bloemenaren vol fijne bloempjes. Er bestaan verschillende.


Eremurus is redelijk winterhard. Deze palm is tot ongeveer min graad winterhard ! De pollen kunnen in het najaar of het vroege voorjaar worden gescheurd. Let er dan op dat het groeihart niet wordt beschadigd.


Planttijd van September tot half December, zolang het niet vriest. Deze pin is ontdekt door Nelleke Veldman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Erantis De winteraconiet bloeit heel vroeg, onmiddellijk na het sneeuwklokje. Staat bij voorkeur in vochtige, goed vasthoudende grond.


Geliefde voorjaarsbloeier vanwege zijn felle, gele kleur. Niet opgraven of verplanten.

Een geslacht met soorten winterharde , kruidachtige overblijvende planten met vorstelijke bloeiwijzen met stervormige bloemen. Ze leveren goede snijbloemen. Lelies, 20cm, 14cm, z, h, s. Narcissen, 7cm, 15cm, z,. Veel bloembollen zijn niet winterhard (over het algemeen zijn dat de bollen die in het voorjaar moeten worden geplant).


Om bloembollen te helpen overwinteren kun je de grond erboven bedekken met. Het is een prachtig plant voor uw bloemenbed. De plant is gemiddeld winterhard (-gr.) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts