dinsdag 9 september 2014

Ossenhaas recepten

Bekijk ossenhaas recepten of andere recepten van de beste food bloggers. Ossenhaas is een deel van de lende van het rund. Op zoek naar een recept voor ossenhaas ? Hier vind je heerlijke recepten voor gevulde ossenhaas , beef wellington, carpaccio, ossenhaas met pepersaus, fondue en steengrill, en meer recepten met ossenhaas.


Laat de ossenhaas uitlekken en dep goed droog met keukenpapier.

Aan de bovenzijde van de ossenhaas zit een vlies, deze kun je met een zeer scherp mes verwijderen. Eventuele vetstukjes geven smaak maar kun je ook wegsnijden. Maak een kleine inkeping in het vlies en zet de punt van het mes onder het vlies. Bekijk hier bak tips om de perfecte ossenhaas of tournedos te bereiden. Bak het vlees rood of rose van binnen, medium of doorbakken well-done.


Een overheerlijke ossenhaas met spek, die maak je met dit recept. Benieuwd naar ons recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.

Laat je inspireren en ga aan de slag! Hij slaat dan de dunne punt onder het dikke deel en trekt ook een dun touwtje over de kop van de haas. Op die manier krijgt het stuk een mooi en gelijkmatig te braden model. Als je de ossenhaas uit stuk in de oven gaart dan worden de sappen beter bewaard en de . Heel wat jaren terug had ik het kookboek Geheimen van een meesterchef (van Gordon Ramsay) gekregen van mijn zus.


Zoals met alle kookboeken die ik krijg of zelf koop, heb ik uren in zitten bladeren en alle recepten met veel aandacht en bewondering gelezen. Vind recepten op basis van (combinaties van) ingrediënten. Meer ideeën over Gebraa Rundvlees en Gegrilde ossenhaas.


Koekenpan (liefst geen anti-aanbak, maar bijvoorbeeld deze pan), aluminiumfolie. Bereiding Zorg dat de ossenhaas op . Klop er de koude boter in vlokjes door. Doe de gekaramelliseerde sjalotten bij de saus en breng op smaak met peper en zout. Snij de ossenhaas in plakjes. Kruid met peper en zout en serveer met de saus, sjalotten en pastinaakpuree.


Lekker met gefrituurde peterselieblaadjes. De bereiding van ossenhaas met rucola en Parmagiano is typisch Italiaans en vind je dan ook terug in heel Italië.

Hoe vond je het recept ? Voor echte carnivoren die bovendien liefhebber van de Italiaanse keuken zijn, is Italiaanse ossenhaas een absoluut top gerecht! Bekijk meer lekkere Italiaanse vlees recepten in ons complete .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts