dinsdag 30 september 2014

Veranda antwerpen

Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Dat was het grote nieuws van het voorjaar.


Maar niet getreurd want Davy en Daan stellen ons gerust. Veranda - Antwerpen - Davy Schellemans. Het pand aan de Lange Lobroekstraat waar vroeger een jeugdhuis was mag dan wel groter zijn en plaats geven aan meer .

Het restaurant werd geopend in een voormalige verfwinkel. Als eerste de locatie: raar buurtje zou je denken maar ik kom hier anders nooit en zie nu plots een echt opgeleefd gezellig hoekje van Antwerpen ! De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor d. Een nieuwe veranda kopen? Pure gerechten worden perfect aangevuld met (natuurlijke) wijnen en bieren.


Zijn seizoensgebonden keuken werkt als vanouds met één vast menu (€ 55). Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans. Belgisch Frans restaurant.

De zaak behield haar naam en de menuformule, maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn- en bierbar met tapas. Read tips and reviews from 4visitors about good for dates, wine and trendy. Beautiful new location for one of my favorite Antwerp restaurants. Onze recensent bezoekt elke week onafhankelijk een restaurant. De basisformule van een seizoengebonden keuken en een vast menu bleef ongewijzigd.


Nieuw is de walk-in bar. De gevel is smal en redelijk onopvallen maar eenmaal binnen weet je: dit is goed. Hey, mijn naam is Maud Nujar en ik ben de Senior Community manager van Yelp Antwerpen , de online stadsgids voor Antwerpen. Aluminium is de perfecte langetermijninvestering voor wie kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.


Voor professioneel advies kunt u ook terecht bij onze verdelers in de regio Antwerpen. Het concept blijft ongewijzig enkele hapjes en vijf gangen voor € 55. Al dan niet met een glaasje aangepaste (natuur)wijn. Via Offrea verandas kan u een gedetaileerde offerteaanvraag opstellen en versturen naar meerdere aannemers verandabouw in Antwerpen.


Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts