woensdag 17 september 2014

Pond euro grafiek

Op zoek naar een grafiek met de historische wisselkoers van een bepaalde valuta? Dezer dagen krijg je voor een pond nog maar iets meer dan euro , waarmee de eenheidsmunt een stuk sterker is geworden tegenover de Britse munt. Gratis live streaming EUR GBP grafiek.


Om de verjaardag van de euro te vieren maakte vastgoedadviseur Knight Frank een geïllustreerde grafiek van de stijging en daling van de euro in de . Direct toegang tot een gratis professionele EUR GBP live grafiek.

Overzicht koers Engelse Pond. Wisselkoersen - valuta - omrekenen - euro - wisselkoers - dollar - pond - yen. Database historische koersen Engelse Pond. Actuele wisselkoers Pond. BeursGorilla voor berekenen pond euro , pond dollar, omrekenen wisselkoers Engelse pond en het eenvoudig omrekenen pond naar euro (omrekenen euro pond ). Britse ponden sterling LIBOR rente tarief looptijd maanden.


Grafiek van wisselkoers ontwikkeling - britse pond. In het grafiekgedeelte kunt u vervolgens zelf een periode aangeven om te laten zien, of onder de grafiek door de knoppen te slepen de weergegeven periode .

De euro zelf knalde ook omlaag tegenover iedere andere belangrijke valuta. Vergeleken met de dollar bedroeg de val en komt daarmee op het laagste niveau sinds maart ( grafiek 2). Voorts vluchtten beleggers naar de veilge yen, die op een gegeven moment onder de 1voor een dollar dook, de . In de achterliggende maanden heeft dat geresulteerd in een . De munt bereikte het grootste dieptepunt in eenendertig jaar: -procent tegenover de Amerikaanse dollar. Tegenover de euro verloor de pond -procent.


De Zwitserse centrale bank heeft ondertussen interventie . Hieronder ziet u een tabel met een overzicht van de meest actuele LIBOR rente tarieven (ruim uur vertraagd). Wilt u meer informatie over de actuele en historische. De rentes worden vertraagd gepubliceerd omdat het niet meer is toegestaan om de rentes op vrij toegankelijke websites op dezelfde dag te publiceren.


November December January February March April May June July August September October Brexit-stemming. Bitcoins kopen of verkopen? Direct inzage in de huidige Bitcoin koers met actuele en historische grafieken van de koersen.


Pond zakt naar nieuw dieptepunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts