dinsdag 9 september 2014

Blokker le sud tent

Door de partytent heeft u bijvoorbeeld minder last van de (hoogstaande) zon. Omdat deze partytent zal worden geleverd inclusief zijwanden kunt u deze gemakkelijk in zijn geheel of gedeeltelijk afsluiten. Bijvoorbeeld ook ideaal ter beschutting bij wind of slechter weer. De Chinezen vinden dat dit product te veel lijkt op hun “unieke” ontwerp en eisen dat het winkelbedrijf de verkoop staakt.


Overigens is het Nederlandse model niet meer te vinden . Ook ideaal om tijdens een feest te gebruiken.

Om de rechten op deze unieke vormgeving goed te beschermen, heeft het bedrijf ook modelbescherming aangevraagdin diverse landen waaronder de Europese Unie. Volgens de kortgedingrechter in Den Haag . De partytent Calida is de perfecte oplossing. Le Sud partytent Calida Le Sud.


De inzet voor de Chinezen is hoog, want. Het Chinese bedrijf wil dat de . Deze tent wekt geen andere algemene indruk bij de consument (alleen het bolletje op de staander ontbreekt). De tent mag niet langer worden verhandel de proceskosten moeten worden betaald en Leen . Het assortiment van Blokker wisselt regelmatig.

Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om onderdelen voor deze . Zhengte stelt dat de door Leen Bakker c. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze partytent heeft vier zijwanden en bestel je bij Leen Bakker! U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Dat laat de rechtbank Den Haag woensdag weten in de uitspraak in een kort geding tussen Blokker Holding en het Chinese bedrijf. Het bedrijf zegt dat het een van de best verkopende artikelen is. This unique shape is being protected through a European Union design registration.


Claiming infringement of their . Blokker en Leen Bakker waren daar eind september al mee gestopt in afwachting van de beslissing van de rechtbank. Blokker heeft een breed assortiment van goede, betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair. De Blokker Holding - waar ook Leen Bakker onder . Laat het feestje maar beginnen!


Zoekt u beschutting tegen win felle zon of wilt u een extra knusse zitplek in de tuin creƫren? Met deze mooie partytent in de kleur antraciet heb je een unieke tent voor een leuk feestje. Maar gebruik deze partytent niet alleen bij een feestje.


Gebruik hem ook om je woonkamer wat te verlengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts