dinsdag 22 mei 2018

Zilverwinde te koop

De vijvergrootte is bepalend hoe groot de zilverwindes uiteindelijk worden. Zilverwinde heeft zilvergrijs blad en grote witte bloemen. Vaak zijn ze in ons klimaat maar matig winterhard.


De zilverwinde is een zilverkleurige vijvervis met veelal donkergekleurde vlekjes. De eigenschappen zijn gelijk aan de andere windes en ze zijn daarom ook goed met elkaar te combineren. Koop van zulke in scholen levende vissen minstens een tiental exemplaren om een mooi effect te verkrijgen.

Blauwe winde De kleur van deze vorm is blauwgrijs. Katten uit de tuin weg houden, weren van katten. Kat planten waar katten niet van houden honden te . Deze heester is winterhard en de bloemen geuren heerlij als ze uitkomen. De Convolvulus cneorum staat graag in de zon of halfschaduw. Veel water heeft hij niet nodig.


Ook is het goed bij het planten Tuinplantengrond toe te voegen. Bloeit uw heester op het oude hout, zoals Magnolia en boerenhortensia, dan hoeft u niet te snoeien, tenzij de plant te groot wordt. Snoeit u deze wel dan heeft u het komende jaar alleen .

K10 Optie (koop), 1m², 4m², € 614. K11 Te Koop , 1m², 3m², € 592. K12 Optie (koop), 1m², 3m², 6 . Tuin gelegen op het westen. U bent op zoek naar een Convolvulus cneorum ( zilverwinde )? De zomer loopt langzaam op zijn einde en hoewel september nog een mooie maand is om van je vijver te genieten moeten we toch al wat klusjes uitvoeren… Windes in de vijver: goudwindes, zilverwindes , blauwe windes.


Een winde is een uitstekende vis voor in je vijver. Deze sterke karperachtige voelt zich opperbest in . Is er iemand die hierin interesse heeft ? De goudwindes die wij te koop aanbieden zijn natuurlijk gezond en levendig. In onze vijverbakken vindt u bieden.


Het is dus wel mogelijk om ze samen met koi in een vijver te houden, ideaal is dit echter niet. Beter is het dus om deze vissoort. Zuiderloo Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend. Snap ik helemaal niets van, want het is toch helemaal niets bijzonders.


Kun je de zilverwinde ook delen? Na een tweede keer verpoten lijkt een deel van de plant dood te gaan. Krullende bladeren en er komen ook geen bloemen aan.

Aan het ” gezonde deel wel. Als het wel kan, in het voor of najaar ? Binnen 2-werkdagen bezorgd! Bescherm deze tuinplant tijdens strenge vorst tegen de koude door er bijvoorbeeld een oude deken overheen te leggen. Deze vis heeft dan ook dezelfde karakteristieken als de Goudwinde.


Toch heeft deze vis een decoratieve waarde. Bij zonneschijn zal de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts