donderdag 31 mei 2018

Meldpunt vermiste dieren

Kies eerst een diersoort. Dit dier is terug naar huis. Bent u uw huisdier kwijt? Lees tevens onze tips die u kunnen helpen bij het vinden van uw huisdier. Staat uw vermiste huisdier niet in ons bestand?


Meld uw huisdier dan aan via het online formulier.

Ben jij net als wij dol op huisdieren , begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 1meldpunten en een uitgebreide website . We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.


Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze . Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Vermiste dieren en gevonden dieren melden via het centraal meldpunt.

Verloren en gevonden huisdieren. Het centrale meldpunt voor vermiste huisdieren in Vlaanderen. Misschien vraagt u zich af waar de naam Riemax vandaan komt: nou, dat is eigenlijk heel simpel. De naam is een combinatie van de eerste drie letters van mijn naam(Rien), en de eerste drie letters van de naam van onze Yorkshire terriƫr Maxi. Waar in Nederland worden gevonden katten opgevangen en vermeld op internet.


We hebben een kaart gemaakt met opvanglocaties van asielkatten en meldpunten van gevonden en vermiste katten. Omdat katten geen rekening houden met bijvoorbeeld provinciegrenzen of regiogebieden van dierenambulances, asielen . Centraal meldpunt en registratie voor zwerfdieren a. Alle meldingen over gevonden en vermiste dieren worden rechtstreeks doorgegeven aan de. Amivedi: Landelijke Dierenopsporingsdienst. De gemeente draagt zorg voor . Indien u een huisdier kwijt bent geraakt, of een huisdier heeft gevonden en niet weet wie de eigenaar is.


Wilt u het dier weer als gevonden melden, wanneer . Welkom op de site van de stichting dierencentrale nederland. De plek voor vermiste en gevonden dieren. Heeft u het dier gevonden in: - STAD UTRECHT- VLEUTEN-DE MEERN- LEIDSCHE RIJN- HAARZUILENS.


Zij brengen de dieren naar de juiste bestemming. De organisatie registreert - gratis- vermiste en gevonden huisdieren.

Die werkt samen met de . Is je huisdier vermist of heb je een huisdier gevonden? Belt u dan naar het meldpunt 1Red een dier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts