dinsdag 15 mei 2018

Bowlen in arnhem

Bowlen voor alle leeftijden. Wij zijn iedere dag geopend. Dit om lange wachtrijen te voorkomen. Houdt u hier aub rekening mee! Mocht u niet voor aanvang van de door u besproken baan.

Onbeperkt dineren op onze Smulplaat. Sinds kort bieden wij dineren op onze smulplaat aan. Deze plaat wordt verwarmd door middel van twee branders ( reukloos). Door de snelle verhitting blijft het vlees heerlijk mals en is snel klaar.


Meest recente berichten. Combineer bowlen , eten en spelen in een grote (binnen) speeltuin. Huur een bowlingbaan voor één of twee uur met tot personen, incl.

De meest volledige site met ruim 66. De VVV heeft de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. De bowlingbaan beschikt over zes moderne banen, allemaal voorzien van LED verlichting met bijzondere lichteffecten en vermakelijke videoclips, van loungesfeer tot showbowlen.


Zo wordt bowling echt een beleving. Ook de allerkleinsten kunnen gerust meespelen. Met de beschikbare bumpers langs de zijlijnen gooien . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Vind bowlen arnhem op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wij beschikken over restaurants waar u heerlijk en in ongedwongen sfeer kunt eten of vergaderen. Speciale Kerstarrangementen. Arnhem en omgeving van Arnhem bowlingbaan. Op dit moment worden er veel evenementen georganiseerd.


Denk hierbij aan live muziek- en feestavonden. Regelmatig komen er aanvragen voor kinderfeestjes binnen. Zij gooiden over games een gemiddelde van 14als team.

Op maandag november gaat het nogmaals weer één groot Horeca feest worden. Schrijf je team op tijd in, want de eerste banen zijn al. Bowling Vereniging Zutphen werd . Als bijzondere toevoeging kun je bowlen. Het nieuwe entertainment systeem maakt dat buitengewoon leuk.


Ook kun je gezamenlijk een competitie houden met alle zes banen. Contactpersoon : De heer A. Gezellig is bij de Griethse Poort in Zevenaar het toverwoord. Het ontbreekt u vanzelfsprekend aan niets als u bij ons komt bowlen , uw verjaardag viert, uw wekelijkse kaartje legt of een grandioos feest geeft.


Door onze inzet, zichtbaar én achter de schermen, creëren wij een sfeer waarbij u zich thuis voelt en de tijd vergeet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts