donderdag 24 mei 2018

Fietsen voortuin oplossing

We zijn op zoek naar een fietsenberging voor in de voortuin. Tips en ideeën meer dan welkom! Doordat wij uit onze schuur groeien zijn we aan het overdenken hoe we dit op kunnen lossen. Nu zag ik onderlaatst bij Eigen huis en tuin dat er een fraaie overkapping voor de fietsen werd gebouwd. Dat lijkt me op zich een handige oplossing.


In het topic over (voor-) tuinen en buren die daar al dan niet iets over mogen vinden, werd gezegd dat je van je voortuin geen fietsenstalling mag maken.

Als, dan minimaal een goede oplossing bedenken die maakt dat alls enigszins netjes en afgewerkt cq weggewerkt is. Dit antwoord heeft me geholpen! Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut. Esthetische oplossingen met een functionele meerwaarde vergen meer denkwerk. Fietsenberging in de tuin nodig?


Een goede fietsenstalling past bij de architectuur van de woning of het gebouw en doet geen afbreuk aan het straatbeeld. Waarschijnlijk moet je rekening houden met stedenbouwkundige. Naast de Cobra, de Mamba, of de Krait kunt u er ook voor kiezen om een Box aan te schaffen.

Deze Box is een overdekte fietsenberging die u kunt gebruiken in uw voortuin. Deze fietsenberging is de ideale oplossing wanneer u uw fiets ook optimaal wilt beschermen tegen factoren van buitenaf, zoals neerslag en stormen. Een fietsenstalling of fietsenberging in de tuin , langs het huis of tegen het huis.


Als je veel plaats hebt in de tuin , kun je voor de fietsen wel een leuke berging maken, al dan niet overdekt. Ook in een smalle gang waar fietsen de vrije doorgang belemmeren, kan deze oplossing uitkomst bieden. Rondslingerend tuingereedschap , tuinmeubilair , kinderspeelgoe zakken potgron fietsen , vuilniszakken en meer.


Heeft u behoefte aan meer opbergruimte in de tuin ? Wij bieden verschillende oplossingen voor elk opbergprobleem. Uiteraard verkrijgbaar tegen een verrassend voordelige prijs. Nu de onze kinderen groter worden komt het moment naderbij dat we vijf fietsen hebben met elk inch banden.


En dit past niet meer in de garage! Bekijk het grootste assortiment tuin -artikelen o. Wie kijkt er graag uit op de vuilcontainer vanuit de woonkamer of keuken? Toch zien we maar al te vaak de (meestal vuile) containers midden in het zicht in de voortuin staan. Omdat er geen goede oplossingen zijn?


Nee hoor, er zijn talrijke zeer goede en fraaie oplossingen. Het Britse Treesarus heeft de oplossing voor mensen uit de stad die moeite hebben om hun fiets op te bergen. Iedereen met een klein beetje tuin , kan geholpen worden met de Bike Storage.

De Bike Storage is een mini- tuinhuisje uit hout en aluminium van amper bij meter. Ondanks de compacte vorm, is er toch plaats . Wie kent het niet, de fietsen in de schuur, de scooter buiten, ze staan altijd in de weg, ze staan te verroesten in de regen, dus er moet een oplossing komen. Wij bedachten een handige en praktische fietsenberging. Gerard Aalberts van HoutEnMaatwerk.


Voor mensen die wel fietsen hebben maar geen achterom is het soms wel lastig waar je de fietsen moet laten. Hier kan je denken aan een fietsenkelder in de voortuin , deze wordt dan voor een deel onder maaiveld gebouwd. Let op: Voor sommige gemeentes is dit vergunnings plichtig! Container ombouw voor kliko.


Toon resultaten (. ) SOLDEN: tot - op een ruime selectie artikelen. In de kleine (of grote) voortuin een fietsparkeerplaats maken. Dat kan met grind en grindmatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts