donderdag 10 mei 2018

Wader autootjes

Koop of Verkoop wader op Marktplaats. Enkel af te halen in Hoeselt. Wader Premium Garage Nummer null. De garage is voorzien van een verbeterde wegconstructie door een steeksysteem, hogere stabiliteit door straats. Ook geschikt voor in de zandbak.


Van hoogwaardige kunststof.

Bovendien bevat de set nog een parkeerplaats, stoplichten en een drive-in om uit te knippen. Voor kinderen vanaf jaar. Wij hebben een echte racebaan. Die is géén doen met in elkaar zetten voor onze 6-jarige.


Dat mogen wij dus altijd doen, dat kan niet onbeperkt want de contacten zijn heel teer. De autootjes doen het ook de helft van de tijd niet. Wat hier een groot succes is: de wegdelen van Wader.


Een hele mooie garage voor de kleintjes,daar kunnen ze uren mee spelen.

Geleverd door: Grotespeelgoedshop. Fisher-Price Blaze en de Monsterwielen die-cast figuur Metallic Blaze. Siku Lamborghini Gallardo. Hot Wheels Edge Glow Cruiser Time Tracker raceauto. Als ze allebei echt van autootjes houden en dergelijke.


Bestuur een boot, een auto of de hijskraan om te zien hoe het verkeer gaat. Deze kleurrijke havens zijn gemaakt met een watersysteem en zijn van hoge kwaliteit. De verschillende etages zijn met elkaar verbonden door een extra stukje wegdek, maar je kunt ook de auto in de lift rijden die je vervolgens omhoog of omlaag stuurt. En als je ook nog moet tanken dan is er beneden bij de uitgang een benzinepomp. Alleen geen hout of geluiden . Deze speels ontworpen Park met elkaar verbonden door een extra wader parkeergarage wegdek, liefst verdiepingen om de auto in de een echte autolift.


Geen nieuw materiaal nodig! Kleur maakt natuurlijk helemaal niet uit. Tractors zoals deze of deze. Klossen (om op te lopen). Dit is een kleurrijke parkeergarage met verdiepingen.


Rij met je auto in de hele garage en maak dan een ritje door de wasstraat. Ga dan even langs het tankstation om te tanken en voor de reparaties naar de brug.

De auto kun je ook parkeren op een van de bijgevoegde parkeerplaatsen zodat je . Leer het verkeer kennen met de Garage met Wegdelen van Wader. Deze sterke parkeergarage bestaat uit verdiepingen, een autoweg met verkeersborden en een tankstation. Naast de weg omhoog is er ook een echte autolift. Parkeer je auto op een parkeerplaats tussen de vele parkeerplaatsen. De parkeergarages zijn gemaakt . Nu eenvoudig online shoppen!


WADER Babyflitzer Kiepwagen pinkorblue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts