donderdag 31 mei 2018

Binddraad planten

Wilt u uw planten of struiken vastzetten? Dan is binddraad voor u de perfecte oplossing! Alle bindmateriaal voor het aanbinden van planten of het in vorm houden van planten : bindbuis, binddraad , bevestigingsclips, boombinders, bamboestokhouders,.


Door het geplastificeerde metaal is de levensduur van binddraad zeer lang en het kan hierdoor voor diverse doeleinde gebruikt worden. Het binddraad is bijvoorbeeld te gebruiken om planten en struiken op te binden.

Binddraad is verkrijgbaar in diverse lengtes en diktematen zodat er naar ieders wens het juiste binddraad. De Nature Binddraad Geplastificeerd - Touw en Bindmaterialen is gemaakt van geplastificeerd metaaldraad. Eenvoudig planten en struiken in je tuin opbinden? Naar het vergelijk Vergelijken.


Gebruik dan dit binddraad groen 2mm meter. Planten kunnen zich hier makkelijk aan hechten. Dit draad is te gebruiken als ranklijn of voor het opbinden van planten en struiken.

Doordat het draad buigzaam is kun je het gemakkelijk ergens omheen wikkelen of aan . Dit Nature- binddraad met een geplastificeerde metaaldraad in de kleur groen en een diameter van 6mm krijgt u geleverd op een rol van 50meter. U gebruikt binddraad onder andere voor het opbinden van planten en struiken aan palen, stokken en klimrekken. Daarnaast past u Nature- binddraad op veel verschillende. Bindmaterialen zijn ideaal om uw planten vast te maken aan bijvoorbeeld een klimrek, bamboestok of plantensteun. In ons assortiment kunt u veel verschillende bindmaterialen vinden van het merk Meuwissen Agro.


Zorg ervoor dat bloemen, planten , fruit, groente en kruiden op de juiste manier worden vastgemaakt door . Binddraad met een rubberen mantel voor het binden van bloemen en planten. Sterk en duurzaam bindmateriaal, maar zeer praktisch in gebruik. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuisbezorgd.


Een zakje met een bol bindgaine ( bindbuis ) geschikt voor het binden van allerlei planten. Beschadigd de planten niet! Deze bindbuis heeft de plant ruimte om te groeien en springt open wanneer de stam of stengel te dik wordt.


Bindbuis 3mm dikte groen, van elastisch PVC. Ideaal voor dakplatanen, lei-linden, hagen.

Gebruikt om houtige gewassen ( struiken, bomen) vast te binden aan een frame, paal of stok inTuinen van A tot Zaden, levert het complete assortiment goedkoop, snel en per stuk door het hele land. Materiaal, Metaal, Kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts