vrijdag 18 mei 2018

De slegte leiden

In onze sfeervolle winkel treft u een verrassende mix van tweedehands boeken en ramsj aan. Onze voorraad boeken wordt dagelijks aangevuld. Kom dus geregeld even snuffelen in onze winkel om te zien wat er nu weer voor . Het tweedehands aanbod uit de Leidse winkel is vanaf nu óók verkrijgbaar in de webwinkel.


Er is met man en macht gewerkt aan het online beschikbaar maken van de Leidse . De studieboeken dienen de meest recente druk te zijn en in goede staat te verkeren.

De meest volledige site met ruim 66. Type: Bookstore — new books, used books. Description: Openingstijden Maandag 11. Leiden vindt u op Openingstijden. De Slegte Antwerpen-wapper.


Kies uit onderwerpen als Nederlandse roofvogels, het Indisch tuinboek, korstmossen, planten voor dagelijks gebruik. Goe Paperback, 135p, € 00. Kom langs, reserveer of bestel online . De omzet zit natuurlijk niet op het oude niveau.

De situatie is volkomen anders: de ruimte is kleiner, de focus ligt meer op tweedehands. Maar de winkel maakt winst . Breestraat te LEIDEN en is actief in de branche Winkels in boeken. Naast een boekhandel de slegte vind je ook boekhandel, kringloopwinkel, audio- en video, groothandel, uitgeverij. Ook de website deslegte. Planning a trip to Amsterdam?


Foursquare can help you find the best places to go to. Find great things to do. Tweedehandsboeken, ramsj boeken en unieke antiquarische exemplaren. Daarmee komt er een eind aan een afwezigheid van ruim een jaar in Nederland.


Een merendeel van de percelen is als zodanig nog altijd in gebruik. Overige plaatsen in de gemeente. De winkel is vermeldt in categorie Boekhandels. Handschriften, brieven en efemera. Dit heeft de handelaar in tweedehands boeken en ramsjpartijen dinsdag bekendgemaakt.


Anderhalf jaar geleden viel de combinatie kletterend om vanwege wanbeheer. Na een afwezigheid van twee jaar keert de keten terug in Nederland. De ramsjboekhandel opent zaterdag aan de Hoogstraat, pal tegenover de Markthal, de deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts