vrijdag 21 juli 2017

Ov chipkaart kapot

Reizen met de OV - chipkaart is eenvoudig. Toch kan het zijn dat je kaart het niet meer doet, of niet meer lijkt te doen. Als dit zo is, kun je controleren of de kaart echt kapot is of dat er iets anders aan de hand is.


Is je kaart echt kapot ? Vraag dan een vervangende kaart aan. Controleer of je kaart wel echt kapot is.

Zo niet, laad je saldo op bij een automaat;. Als je kaart het niet meer doet, controleer dan eerst of de kaart echt kapot is. Dat doe je zo: Staat er een negatief saldo op je kaart?


Ben je een paar keer vergeten uit te checken? Zit er een barstje of een scheur in? Gemiddeld ontvang je binnen drie werkdagen een nieuwe OV - chipkaart en kun je weer reizen. Vermoed je dat hij defect is?


Uw OV - chipkaart beschadigd of defect ? Als uw kaart het niet meer doet, controleer dan eerst of de kaart echt kapot is.

Er kunnen ook andere redenen zijn waarom de kaart niet meer werkt. Misschien heeft u een negatief saldo? Dan kunt u niet meer inchecken of met een abonnement reizen. Ov - chipkaart kwijt, kapot of verlopen. Vul uw saldo dan aan tot . Neem dan contact op met de Klantenservice OV - chipkaart.


Je oude kaart wordt binnen uur geblokkeerd en je krijgt zo snel mogelijk een vervangende kaart. Soms werkt een OV - chipkaart niet meer als je te vaak bent vergeten om uit te checken. Of omdat er een negatief saldo op de kaart staat. Werkt je kaart niet meer, ga dan eerst naar een HTM Servicepunt of NS balie. Laat vervolgens controleren wat er aan de hand is.


Binnenkort worden de papieren kaartjes zelfs volledig afgeschaft. Bovenstaande brief is een eerste sneeuwvlok in de. Vind hier de vaak gestelde vragen over uw OV - chipkaart. Bijvoorbeeld: Hoe kunt u opzeggen, uw automatisch opladen wijzigen, handelen bij een defecte kaart?


Mijn OV chipkaart is gebroken en heb daarover met Trans Link Systems gebeld. De dame die ik aan de lijn kreeg sprak amper Nederlands en `rebbelde` zo vlug dat ik er ni. Meer resultaten van radar.


OV-chipkaart-kapot-verloren-of-gestole.

Hou er rekening mee dat dit proces een aantal werkdagen in beslag kan nemen. Waar kun je een vervangende kaart aanvragen? Opeens kan ik niet meer inchecken. Je kunt de kaart aanvragen bij Klantenservice. Om te controleren ben ik naar een van de winkels geweest om de kaart daar te laten lezen.


Inderdaad kan de kaart niet gelezen worden. Werkt je persoonlijke OV - chipkaart niet meer, controleer dan eerst of je saldo ten minste euro is, en of je niet te veel (12) in- of uitchecks vergeten bent. Is dat niet het geval, vraag dan een vervangende OV - chipkaart aan via ov - chipkaart. Is uw OV Chipkaart kapot ? Dan dient u eerst een aantal stappen te volgen, om zeker te weten dat uw pas kapot is. Allereerst dient u naar een OV Automaat te gaan om uw saldo te checken.


Zelf controleren doet u zo. Wanneer deze een negatief . De meeste OV- balies hebben dit formulier ook liggen. Een nieuwe kaart kost € 11. Als er nog saldo op je defecte . Uit het onderzoek kwamen kostenposten naar voren, die slecht afsteken tegen kaarten in andere Europese landen.


Zo betalen wij in Nederland €voor een nieuwe OV - chipkaart , die maar jaar geldig is, betaal je €voor een vervangende OV - chipkaart na diefstal, verlies of defect en kost het €om je saldo terug . Ik ontving een brief retour waarin staat dat ik geen vrijstelling krijg van het betalen van aanschafkosten voor de vervangede OV - chipkaart. Als reden geeft meen op dat de OV - chipkaart zichtbaar beschadigd was en niet defect. Motivatie van verstrekker is dat de kaart functioneerde bij ingebruikname en dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts