maandag 31 juli 2017

Waterdam tarieven

Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken. Wij hebben een binnen- en een buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe.


U kunt dagen per week en bij. Voor recreatief zwemmen en div.

Daltarief, Normaal tarief , Zondag en vakantietarief. Los ba € 2 € 9 € 00. Wij bieden u de volgende faciliteiten: . Vier je verjaardag onder water! Openingstijden voor- en naseizoen van de binnen- en buitenzwembaden. Verjaardag is geheel verzorgd.


Hierna kan je nog zolang vrijzwemmen als je wilt. Ze hebben een binnen- en een buitenbad.

Ze bieden u de volgende faciliteiten: Binnen . Wel zal er minder korting worden gegeven bij bepaalde . Tevens vindt je hier leuke speciale activiteiten als eurodijken op de glijbaanrace. Maandag, woensdag en donderdag van 13. Dinsdag en vrijdag van 13.


ZONDAG EN VAKANTIE Gezins tarief max. Het zwembad is dagelijks open voor recreatief. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijk tarief voor gezinnen en grote groepen. Per mei biedt de Waterdam een nieuw soort abonnement aan: het (aqua) sportabonnement.


Door de combinatie van een. Zwembad in Edam-Volendam, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Hotel Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor, trein, op Uit Met. We zijn door zwembad de Waterdam wederom uitverkoren tot school van de week.


Tegen inlevering van de speciale bon (verkrijgbaar bij onze conciërge Monique) is de entreeprijs slechts € 50. Zwembad De Waterdam , Volendam, - jaar - Zwembad. Dit tarief geldt ook voor . School van de week in zwembad de Waterdam.

Op woensdag november mogen de kinderen van de Blokwhere (en hun begeleiders) vrijzwemmen in de Waterdam voor het gereduceerde tarief van € 50. Op school krijgen de kinderen de speciale kortingsbon mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts