dinsdag 11 juli 2017

Houten bankje xenos

Op zoek naar een bankje voor binnen of buiten? Xenos heeft de leukste houten bankjes. Van opvallende exemplaren met kussens tot eenvoudige teakhouten banken. Welk bankje past het best bij jouw interieur?


Bankje recycle Ubud hout. Dit bankje van gerecycled hout is leuk voor binnen en buiten.

Dit teakhouten bankje is leuk om ter decoratie in je woonkamer of hal te plaatsen. Dit extra lange bankje Kwilla is gemaakt van gerecycled hout en heeft een doorleefde uitstraling. Je richt jouw huis sfeervol in met de meubels van Xenos. Bestel handgemaakte meubels op Xenos.


Shop de mooiste kasten, stoelen of. Denk aan stoere poefjes, houten krukjes, maar ook antieke poefen en moderne krukken. Of wat dacht je van een . Leuk als tuinbankje , maar ook in huis staat het robuuste bankje erg goed.

Als eetkamerbank bijvoorbeeld. Combineer met een paar lekkere matraskussens voor optimaal zitgemak. Geschikt voor fans van authentieke meubeltjes met een doorleefde uitstraling! Handmade in Indionesia Dit is een bankje met een verhaal. De tafel is namelijk door de lokale bevolking in Indonesië gemaakt.


Met de hand en van gerecycled hout. Bijvoorbeeld van de houten laadbakken van oude trucks die gesloopt worden. Om op te zitten of ter decoratie in je interieur. Alles wat je in onze webshop en winkels vindt, is nét even anders en altijd voordelig.


Bijzondere artikelen uit alle windstreken van de . Vind houten bankje op Marktplaats. Gebruikt Vijf personen of meer. Voor iedereen een voordeel. XL Opbergbank massief walnoothout 93x49xcm. This Pin was discovered by Teresa Micheile Henderson.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. IKEA - NORRÅKER, Bench, Durable and hard-wearing. Meets the requirements on furniture for public use.

Less risk of children hitting their head as the bench has rounded corners. Every bench is unique, with varying grain pattern and natural color shifts . Het houten bankje heeft een lengte van 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts