donderdag 6 juli 2017

Tiger boston reserverolhouder

De nieuwe reserverolhouder van de accessoireserie Boston is uitgevoerd in geborsteld RVS, en is ook verkrijgbaar in glanzend RVS. De reserverolhouder biedt ruimte aan toiletrollen. Met de bijgeleverde bevestigingsmiddelen is de reserverolhouder eenvoudig aan de wand te bevestigen, doordat gebruik gemaakt wo.


Met dit accessoire zijn extra rollen toiletpapier op fraaie wijze op te bergen nabij het toilet zodat er altijd voldoende. U hoeft dus niet te boren.

Je hoeft dus niet te boren. Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Ruime keus, goede service en snel geleverd! Zo hoef je dus niet te boren.


Geschikt voor reserverol. Eenvoudig te bevestigen aan de wand met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Reserverolhouder in geborsteld rvs.

AddThis Sharing Buttons. Inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen). Duurzame materialen en makkelijk te reinigen.


Dit accessoire is een elegante oplossing voor het opbergen van extra toiletrollen naast het toilet, zodat u nooit zonder komt te zitten. Verkrijgbaar in glanzend en geborsteld RVS. Tiger reserverolhouder boston.


Gepolijst RVS hoogglans toiletrolhouder. Metaal Chroom toiletrolhouder. Online tiger boston reserverolhouder xl rvs kopen of bestellen. Ze zijn uitermate geschikt . Functioneel en duurzaam.


Dat is Boston, een serie die met de eenvoudige, strakke vormgeving rust brengt in uw badkamer. De serie is zeer compleet. In deze serie zijn ook meubelen, kranen, cabines en douche accessoires verkrijgbaar,hierdoor kunt u de gehele . Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.

De KHÂ staande handdoekhouder van Allibert is de ideale oplossing voor het ophangen en drogen van uw handdoeken in de badkamer vervaardigd uit hoogwaardig zwart. Dat is Boston , een serie die met de eenvoudige, strakke vormgeving rust brengt in uw badkamer. Te koop voor slechts €26.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts