maandag 10 juli 2017

Betonnen bloembakken zelf maken

Plantenbak van beton maken ? Dat is nergens voor nodig want beton is goedkoop en heel gemakkelijk om mee te werken. Je hebt eigenlijk alleen een mal nodig om het beton in te kunnen gieten. Met behulp van een oud kastje bouw je heel snel een eigen mal. Bekijk deze handleiding om onderstaande bloembak te maken en verbaas je hoe .

Hier bij homify barsten we van de goeie DIY ideeën. En die delen we natuurlijk graag met je. Vandaag hebben we een wel heel bijzonder idee voor je, namelijk plantenbakken van beton. De laatste keer dat je zelf iets van beton hebt gemaakt, is vast een tijdje geleden.


Niet getreur we nemen je stap voor . Het heeft zijn weg gevonden naar onze interieurs en tuinen. Beton heeft zijn eigen unieke charme. Jaren daarvoor had het natuurlijk al een functie in de huizenbouw, maar in huis als materiaal voor accessoires speelde het nog geen rol.

We vinden het erg leuk om je vandaag te laten zien hoe je een . Hij is eenvoudig te maken en je hebt er weinig voor nodig. Heel budget dus, deze plantenbak van beton. Zelf mooie dingen maken voor in huis is altijd leuk! Daarom willen we laten zien hoe kun je betonnen bloembakken zelf maken ? Het is vrij eenvoudig en je kunt er zoveel leuke dingen mee maken voor binnen en voor buiten.


Omdat beton een materiaal is dat je in grote en kleine potten kunt gebruiken is het . Snij afhankelijk van hoe diep je de plantenbak wil maken , een aantal stukken isolatiefoam op maat zodat er ongeveer tot centimeter tussen de wanden van de zijpanelen van het kastje en het foam zit. Tom en Lodewijk zijn druk met de aanleg voor de voortuin met een landelijke karakter en eigentijdse elementen. Froukje en Miranda doen echter ook een duit in het zakje: zij maken twee joekels van plantenbakken die perfect binnen dit plaatje passen. In de aflevering zag je hoe zij dit deden, maar wil je alles nog eens . Stapelbare bloembakken voor afscheiding of border hoogte 25cm breedte 40cm lengte (maten) tussen en 60cm zelf uit de tuin verwijderen.


En je kunt ze ook nog eens heel gemakkelijk zelf maken. Als je de bloempotten buiten wilt plaatsen, vergeet dan niet om gaten in de onderkant te maken voor de afvoer van water. Betonnen plantenpotten zien er leuk uit. We willen in de tuin een grote bloembak , We hebben al mooie graniet blokken,.


Alleen nu wil ik weten hoe kan ik het het beste doen.

Alleen we willen zelf gewoon van de beton kopen waar je alleen nog . Heeft u een plantenbak op maat nodig? Bel voor info of vrijblijvende offerte. Wil je graag een mooie en stoere bloembak in je tuin plaatsen? En wil je hier dan verder geen onderhoud aan hebben en tientallen jaren van kunnen genieten?


Dan kun je overwegen een betonnen bloembak te kiezen. Deze kun je zelf maken , kant en klaar kopen of volledig zelf ontwerpen en het . Ben je in een creative bui? Dan is zelf een bloembak maken of plantenbak maken leuk om te doen.


In de video zie je precies hoe ja dat doet! Dobbit Doe-het- zelf magazine DHZ-magazine met alles over diy, klussen, gereedschap, renovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts