dinsdag 11 juli 2017

Warm koud kompres

Verlicht de pijn bij zwellingen, kneuzingen en lichte ontstekingen aan spieren of gewrichten met het Kruidvat Warm Koud Kompres. Maak het kompres warm om spierpijn, krampen, menstruatie-, nek- rugklachten te verlichten. Veelal gratis verzonden!


Er zit een bepaald soort gel in dat koud kan worden én heet. Op die manier kan je diverse soorten pijn bestrijden zonder direct naar pijnstillers te hoeven grijpen. Maar wanneer gebruik je het kompres nu .

Je kunt het Kruidvat Warm Koud Kompres warm en koud gebruiken. Een koud kompres wordt ingezet als koudetherapie om pijn te verlichten en om zwelling bij acute wonden te voorkomen. Te gebruiken bijvoorbeeld bij:.


Ga naar bestelinformatie Meer info. Koud Warm kompres voor pijnverlichting. Koud warm kompressen kunnen in de vriezer worden bewaard of in magnetron worden opgewarmd.


Geschikt voor koude - en warmte therapie. Voor lokale behandeling bij kneuzingen, verrekking, verstuikingen, akute ontstekingen en insectensteken. Geeft een gelijkmatige koeling tot ca.

Blijft flexibel en kan daardoor makkelijke gemodeleerd worden op de pijnlijke . Mueller Warm - Koud Kompres x 15. Opgewarmd in de magnetron is het Classic kompres met name bedoelt om stijve spieren te verlichten, terwijl na koeling in de vriezer het . Stuur mij een e-mail als dit product weer op voorraad is. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. U koelt het kompres in de vriezer of verwarmt het in de magnetron. Bekijk ons aanbod en bestel online.


De pijn wordt lokaal aanmerkelijk verlicht zonder het gebruik van pijnstillers. Pijn is een nare ervaring met zowel een lichamelijk als een emotioneel aspect. Maar pijn heeft vooral een nut: het is een waarschuwingssignaal dat ons lichaam moet behoeden tegen verder onheil. Dat signaal is vaak zo sterk en indringend dat onze hersenen het onmogelijk kunnen. Alle producten Aardappelen, groente, fruit.


Welke behandeling werkt bij een blessure beter: koude of warmte? Ervaar zelf de verschillen. Als je niet zeker weet welke behandeling beter is bij sommige blessures, word je hieronder vast een stuk wijzer. We horen wel vaker dat recreatieve sporters slecht kunnen kiezen tussen ijs of warmte, dus je bent . Driezijdig warm koud kompres met een zeer comfortabele zachte coating waardoor het mogelijk is om het kompres direct op de huid te plaatsen.


Het driezijdige kompres is herbruikbaar.

Informatie over warm koud kompres ( driezijdig):. De kompressen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt, afhankelijk. Of wat te denken van borstvoeding die even niet op gang wil komen, bijvoorbeeld wanneer je tussendoor wilt kolven?


Relaxxed heeft een praktisch hulpmiddel: borst- kompressen die zowel warm als koud gebruikt kunnen worden. Door de kompressen minimaal een uur in de koelkast (3-℃) te leggen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts