donderdag 27 juli 2017

Meneer cactus

Tegenspeler is Kweetniet, (eerst Tony Maples, toen Larry Jackson, daarna Joost Hes, en vervolgens Hans van der Laarse, met als vaste invallers Willem Kort en Wolf Gerritsen), die rondloopt in een geel bokstenue, . I do not own the rights to this movie- De rechten behoren toe aan de rechtmatige eigenaars. Onze held Cactus McCoy heeft jouw hulp hard nodig. Rennend door de woestijn komt hij allerlei vreemde figuren tegen die hij moet overwinnen. Na een opeenvolging van faillissementen en schandalen is de Nederlander.


Met verschillende ronden, net als in een bokswedstrijd.

De ronden hebben titels als Het vraaggesprek, Gevaar met Mevrouw Stemband als spelende . Alles schoon, alles keurig. Mijnheer Kaktus is tevree. Laat je nagels zien, laat je haren zien. Zit er geen geurtje aan. Shop new and used Vinyl and CDs.


Hierin vindt meneer Kaktus een zak waarin Kweetniet zit. Ratelband was een van de schuldeisers die naar de rechter stapte. Zoals zijn naam al zegt weet hij niets terwijl meneer Kaktus doet alsof hij alles weet.

Peter Jan Rens speelde meneer Kaktus en . De grote mijnheer kaktus plaat. Met mevrouw Stemband en Kweetniet natuurlijk! Wat heeft die man dus met muziek? Meneer kaktus , mevrouw stemband. Intussen is de man echter aan lagerwal geraakt en woont op . Vanaf de eerste ronde, met de Prik van de Kaktus, de Spelende vrouw, de stomp en Het . Eerst plannen om Circus Renz te redden, wat totaal in het water viel nooit meer iets van vernomen.


Zo beroemd was meneer nu ook weer . Har maar zo is het leven. Wel leuk om te zien dat dit voor De Iconen Van Nederland niet anders is. Dit keer niet op tv maar in het theater waar dergelijke kunst volgens ons ook thuis hoort.


Opnieuw zullen Kweetniet en Mevrouw Stemband zich laten zien en horen. Rens zal gaan optreden in zijn oude rol als meneer Kaktus. Er komt gelukkig ook hulp vanuit totaal niet onverwachte hoek: Johan Vlemminx zal opdraven als assistent tijdens de lachshow.


Hij heeft er even over getwijfel maar stemde uiteindelijk gelukkig toch toe, aldus Kolhoff volgens Looopings. Natuurlijk zit er een knop op een televisie om iets niet te hoeven zien maar soms roept een programma zoveel weerstand op dat men wel moet reageren. Al weken verbaas ik mij over de uitzending van het voorgenomen huwelijk van meneer Cactus met zijn Virginia .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts