donderdag 27 juli 2017

Stekken wiet

Een tuintje uit stekken groeit daarom supergelijkmatig op en iedere plant presteert even goed . Er zijn maar twee manieren om met een kweekcyclus te beginnen: met stekken en met zaadjes. Beide methoden hebben hun eigen voor- en nadelen en je kunt dan ook niet zeggen dat een van de twee methoden beter is. Over verschillende soorten wietzaa en het verschil met stekken.


Kweken met PlantariuDe planten methode!

Deel van een leerzame kweekserie door Growshop PlantariuEfficiënt je eigen wiet kweken volgens de planten methode! Omdat wiet planten uit zaad toch vaak een verschil in phenotype hebben (phenotype is DNA van een wietplant). Ook al heb je het zelfde soort en merk zaa je zult altijd verschillende soort plantjes krijgen.


Nu is dit niet wat een medicinale gebruiker wil, deze heeft het liefst na 1x gevonden . In deze korte video laat Remo, beter bekend als Urban Grower, de makkelijkste manier zien om wiet stekken te maken. Veel kwekers geven niet zo veel om de genetica achter hun kweek, maar willen gewoon elke kweek een hoge opbrengst halen. Dit kan zowel met wiet zaden als met wiet stekken.

Om niet elke keer nieuwe wiet zaden te hoeven kopen, maar vooral ook vanwege de voorspelbaarheid zijn wiet stekken een hele goede keus. Elke kweek begint met wiet zaden of stekken , welke manier van kweken het beste bij jou past hangt van een aantal factoren af. Voordat je gehaast met een kweek begint is het een goed idee om de voor- en nadelen van beide manieren tegen elkaar af te wegen. We hebben uitvoerig over dit onderwerp gepraat met Master . Soms weten mensen bij een growshop waar je wietstekjes kopen kunt, echter zullen ze deze niet zelf verkopen, daar ze dan het risico lopen dat hun winkel gesloten word.


Er bestaan veel verschillende wiet merken of namen. Je zult ze ruim van te voren moeten bestellen of kopen dus neem daarom de tijd om op zoek te gaan naar wiet stekken. Beste heren (en dames) Ik ben zeer geïnteresseerd in het kweken van stekken. Ik probeer overal informatie vandaan te halen en heb al heel wat.


Dag mede wietforum collega's……. Ik ga hier een verslagje maken van het maken van stekken van mijn eigen moederplanten. Stekken van moederplant gaan rotten? De moeders zijn ongeveer nu. Als je wilt gaan kweken en je heb nog geen wiet planten dan begin je met het kopen van wiet zaadjes.


Je zou ook wiet stekken of klonen van een iemand anders kunnen kopen en daar verder mee kunnen kweken.

Klonen heeft echter een aantal nadelen. Wiet stekken of Wiet Zaadjes. De kloontjes zijn niet . Allereerst zullen we op zoek moeten . De makkelijkste manier om te beginnen met het kweken van wiet planten is om een vrouwelijk wietstek te nemen. Het klonen van cannabis van A tot Z in een handige handleiding.


Zoals je zult lezen is het nemen van stekken een fluitje van een cent. Echter met het kweken vanuit wietzaden behaal je een stuk betere. Wietplanten en stekken in Heythuysen.


In samenwerking met de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft de politie donderdag een doorzoeking gedaan in een pand aan de Heibloem in Heythuysen. In het pand werden diverse ruimtes aangetroffen die waren ingericht als . Stekjes hebben als voordeel dat ze niet ontkiemt hoeven te worden en je kan direct beginnen met je kweek. Daarom is het vaak lastiger om aan stekjes te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts