dinsdag 11 juli 2017

Sportiom schaatsen huren

Er zijn ook combinatieprijzen voor zwemmen en schaatsen. Daarnaast worden er ook schaatsen geslepen. Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen! Veelgestelde vragen schaatsen. In welke maten zijn er schaatsen te huur ?

Schaatsen zijn te huur vanaf maat tot en met maat 50. Mag ik met een slee op het ijs? Ja, je mag met een slee op het ijs. Kan ik bij Sportiom mijn schaatsen slijpen? Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie van.


Even bijkomen van een aantal banen zwemmen, een middag schaatsen of een uurtje fitness? Het Sportcafé is ook exclusief af te huren voor groepen zoals bedrijfsfeesten of relatie-events in combinatie met een (sportieve) activiteit in Sportiom. Doe je trui aan, sjaal om en vergeet niet je handschoenen mee te nemen en geniet van een dag vol schaatsplezier !

Het is natuurlijk ook toegestaan om met eigen schaatsen rondjes te maken in IceFun. Noren zijn niet toegestaan, het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om op noren te schaatsen bij IceFun. Scotts Skate Rent Hier kun je terecht om schaatsen te huren of je eigen schaatsen te laten slijpen. Tevens is het niet toegestaan om onze ijsbanen met puck . Gevorderden cursus Tijdens deze. Tijdens deze cursus van lessen maak je kennis met de verschillende schaatsdisciplines , hardrijden, kunstrijden, ijshockey en ijsdansen.


De cursus wordt afgesloten met. Handschoenen zijn verplicht i. Zwemmen, schaatsen , fitness en heel veel zaalsporten, je kunt . Wij willen gaan schaatsen in de kerstvakantie in Den Bosch, maar het is van de site niet duidelijk of je ook schaatsen kunt huren. Iemand ervaring met het schaatsen bij Sportiom ? En de combinatie met zwemmen? Het dragen van handschoenen is . Heb je zelf geen schaatsen of passen je schaatsen niet meer?


Om tijdens het schaatsen niet gehinderd te worden door tassen en dergelijke kun je je kostbare spullen even in kluisjes opbergen. Het was er erg druk en vooral erg duur als ik kijk dat ik voor vier personen al euro kwijt ben om binnen te komen en een paar schaatsen te huren dan is een dagje .

IceFun Sportiom reviews, ervaringen en beoordelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts