dinsdag 11 juli 2017

Hertshoorn plant prijs

Dat is ook goed te begrijpen, deze plant heeft een zeer karakteristiek uiterlijk en staat mooi in het interieur van de vintage liefhebber. Ook voor de minimalisten onder ons is dit een erg leuke plant , geeft een . Een prachtige hangplant voor huis of kantoor. Vind hertshoorn op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een hertshoorn (zonder overpot).

Ik heb hem klein gekocht. Kwaliteit, Deze kamerplant is met zorg geselecteerd door de groenspecialisten van Intratuin. Deze bruine bladeren beschermen het centrum van de plant. Kies dan voor de hertshoorn. In de natuur, waar de hertshoornvaren tegen bomen groeit, zorgen deze bruine bladeren, die later gaan rotten, er voor dat water en voedingsrijke humus wordt vastgehouden bij de hertshoorn.


De platycerium heeft over haar bladeren een wat stoffig uitziende . Een regelmatige bemesting zeker in de zomermaanden, zal ze op prijs stellen en daardoor uitgroeien tot soms formidabele afmetingen. Levertijd:uit voorraad in overleg. Mooie natuurgetrouwe hertshoorn.

Agapanthus bemesten - Agapanthus . Met bomen en planten maak je iets moois van je tuin. Houd je van felle kleuren of liever gewoon groen? Bekijk hier ons assortiment planten : van vaste planten , struiken, fruitbomen, maar ook waterplanten.


Hier vind je een dwarsdoorsnede van ons assortiment. Kom in het plaatselijke . In deze categorie vindt u een breed aanbod aan niet van echt te onderscheiden kunstplanten , waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen kunstkamerplaten, kunsttuinplanten , kunstcactussen, bloeiende kunstplanten , kunstgrassen, stekers. Standaard geleverd met kunststof pot. Onze kunstplanten zijn standaard voorzien . Betaal veilig en zoals jij wilt. Met iDeal, credit card of in winkel.


Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. Liever afhalen in van onze vestigingen? Advies of inspiratie nodig ? Aantal: In winkelmandje. Normale prijs : € 319.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts