maandag 24 juli 2017

Strakke vijvers foto's

Fotos en voorbeelden van stijlvijvers gemaakt door onze klanten. Een mooie als bron van inspiratie als u zelf een strakke vijver wilt aanleggen. Ontdek en bewaar ideeën over Kleine vijvers op Pinterest. Meer ideeën over Kleine achtertuin vijvers , Visvijvers en Visvijver tuinen.


Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling.

Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver : de mogelijkheden . Vijver : soorten vijvers voor in de tuin. Tuinvoorbeelden bekijken? Zet met behulp van een touw de gewenste vorm van vijver uit, vele mensen gebruiken de niervorm of achtvorm, maar een strakke rechte vijver kan in bepaalde tuinen even mooi of zelfs nog beter tot zijn recht komen.


Wanneer je een vijver wil aanleggen, dan zal je je eerst moeten afvragen naar wat voor type vijver je voorkeur uitgaat. Wil je een formele vijver die rechthoekig is en rondom strak afgewerkt? Of is het de bedoeling dat de vijver een natuurlijke uitstraling krijgt met veel planten?

Ook de beschikbare ruimte speelt een rol bij je. De lang gekoesterde droom over een vijver in de tuin ging eindelijk in vervulling. De vijver heeft een waterval gekregen, verlichting op plekken en is afgezet met een metalen band voor een strak en toch nostalgisch uiterlijk. Met hetzelfde materiaal zijn de paden in de tuin omrand.


Vijvers kunnen in twee hoofdgroepen ingedeeld worden: formele vijvers met strakke lijnen en een abrupte overgang tussen water en land en natuurlijke vijvers , waarbij de overgang tussen water en land meer geleidelijk gaat en bijvoorbeeld gevormd wordt door een moeraszone. Lees hier hoe je stap voor stap een nieuwe vijver aanlegt, waar je jarenlang plezier van hebt. Strakke vijver aanleggen in uw tuin? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een strakke vijver in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


We vertellen u graag meer. Overweeg daarnaast serieus de mogelijkheid om er een zwemvijver . Hierbij spelen niet alleen persoonlijke voorkeuren een rol, maar zijn onder andere de ligging en grootte van de tuin een rol. Daarnaast zijn er verschillende soorten vijvers waarvoor men kan kiezen. Eindhoven in de vijver lijken de stapstenen te zweven. Een formele ( strakke ) vijver met een scherpe overgang tussen water en land past doorgaans het beste in een relatief kleine tuin.


In een kleinere tuin zijn. Voorbeeld van een formele.

Op de foto is goed te zien dat de vijverrand hoger ligt dan de omringende tuin. Dit voorkomt dat er vuil. Ik hoop u misschien vind . Heeft hier iemand ervaring mee, zowel met het veranderen van klassiek naar strak , als met de aanleg van een strakke vijver , waarop te letten, wat zeker.


X nooit zou scheuren ofzo. Mocht zo tegen de snelbouwbakken komen. Ik ontwerp graag strakke tuinen met helder gestructureerde elementen. Storende onderdelen in de omgeving worden zo.


Breng met een zwemba zwemvijver, visvijver of siervijver volop waterpret in je tuin. Raadpleeg een specialist van Horta voor meer watergenoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts