maandag 17 juli 2017

Tuincentrum werkhoven herfstfair

Wij bieden op deze fair de gelegenheid aan lokale ondernemers hun producten en diensten kunnen presenteren. Met oog voor detail en kwaliteit ontwerpen wij een omgeving waarin wij een ultiem buitengevoel laten onstaan. Stijlvol met hedendaagse toepassingsmogelijkheden, waarin beplanting en materialen op elkaar zijn afgestemd.


Een leuke herfstfair met mooie produkten en een tuincentrum, waar het hele jaar op maat werk wordt geleverd. Tuincentrum Werkhoven is een landelijk gelegen tuincentrum met een .

Helpen je het beste van je tuin te maken! Laat vooral je tuin niet aanleggen door deze prutsers. Maar neem een hovenier welke wel verstand van zaken . Elisa Design is een bedrijf die zich specialiseert in het bekleden van kinderwiegjes maar daarnaast ook veel andere producten levert. Zo kunt u bij ons terecht voor o. Adres: Achterdijk 6 Werkhoven.


Margreet de Vries, Tijdens de Herfstfair van tuincentrum Werkhoven exposeert Margreet de Vries haar Keramische werk voor buiten.

Dit tuincentrum speelt in op nieuwe trends om zo steeds nieuwe unieke producten te kunnen bieden. Ieder seizoen organiseert dit tuincentrum evenementen. Bezoek in het voorjaar de Lentefair en bekijk de lammetjes en kuikens of plan rond de kerst een . ZATERDAG 2EN ZONDAG 3OKTOBER. Gratis parkeren in het centrum van Zeist op alle koopzondagen en op koopavonden.


Wij staan er met Elandleer. Internationale Glaskunstbeurs te Leerdam. De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. Agendepunten Agendapunten. Geslacht : Email: Woonplaats: schrijf een artikel schrijf een artikel.


Garden Centre Werkhoven supplies soil improvers to gardeners and private individuals. It is an excellent location for gardening activities, such as workshops and a fair in autumn. Graag nodigen wij u tijdens dit weekend uit om ons te komen bezoeken! Deelname met nieuw werk waarin vilt en keramiek wordt gecombineerd . Anneke Preenen is de eigenaar van De Plukman web- en mobiele winkel vol met zelfgemaakte jams en tuingerichte cadeautjes.


Stalt graag uit op mooie tuinfairs!

Utrechtse Heuvelrug, Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts