donderdag 13 juli 2017

Witte achtergrond fotografie

Hoe zorg je ervoor dat je achtergrond op de foto in de studio ook gewoon echt wit is bij het maken van de foto ? De achtergrond inderdaad heel fel belichten maar het licht meten op je onderwerp. Daar je camera op instellen (volledig manueel) en probeer eens de witbalans van je camera op flits te zetten. Zou het kunnen dat er nog ander licht dan dat van je flitsers aanwezig is? Want dat kan een kleurzweem geven bij witte.


Fijn voor beginnend fotograaf die bv.

Een reeks producten wil fotograferen. Zo goed als nieuw Ophalen. XL Achtergrond doek 6x . Afmeting 3m x 6mEenvoudige montage van de in hoogte. Eén van de grootste uitdagingen in de productfotografie is het fotograferen van witte producten tegen een witte achtergrond. High Key Fotografie , waarbij er weinig tot geen contract in de foto is, vereist een nauwkeurige lichtmeting en positionering, zodat zowel het voorwerp als de achtergrond niet . Studiofotografie gaat niet zonder achtergrond.


Soms is dat een neutrale witte of zwarte achtergrond , maar soms ook een gekleurde achtergrond met een bepaald motief of patroon. In onze shop vindt u complete achtergrondsystemen, achtergronddoeken, achtergrondpapier en vinyl- achtergronden.

Ik ben nog niet zo lang bezig met studiofotografie maar het valt niet mee moet ik zeggen. Ik heb lampen en reflectiescherm. Mij lukt het soms redelijk, maar zeker niet zo mooi egaal super wit.


Ik weet dat de truck vogels mij is 2 . Re: Zelf grote achtergrond maken - op zoek naar stof. Citaat Oorspronkelijk geplaatst door d_oracle Bekijk bericht. Een witte achtergrond wit krijgen vereist makkelijk twee extra flitsers. Een achtergrond hoeft niet altijd egaal wit of zwart te zijn. Zoals je weet staat elke stop voor een verdubbeling of halvering van de hoeveelheid licht.


Elke stop verschil in licht staat gelijk . Als je dit op je website wil plaatsen met een witte achtergrond staat het niet mooi. Deze foto is helaas ook niet zo fijn. Er is wel geprobeerd om een egale achtergrond te creëren, maar helaas niet met succes. Het karton is niet wit , . Meer resultaten van gathering.


Niet alleen voor in uw studio maar ook voor op locatie bieden wij flexibele oplossingen om met een professionele uitstraling te kunnen. Bestel je goedkope Witte Studio Fotografie Achtergrond voordelig online. Een andere mogelijkheid is bloemen tegen een witte achtergrond te fotograferen.


De vaas wil je trouwens meestal niet in beeld hebben, tenzij je opnamen voor een bloemist maakt.

Wegens niet gebruik verkopen we deze opstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts