vrijdag 21 juli 2017

Tuincentrum groenrijk folder

Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk? Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen! Wij zijn lid van Tuinbranche Nederland. Bekijk de nieuwste folder.


Wij verkopen de Nationale Tuinbon en zijn ook inleverpunt voor deze kadobon! Vandaag zijn wij helaas gesloten.

Bevat een lijntje om de header op te delen. In het tuincentrum kun je terecht voor een uitgebreid assortiment kamer- en tuinplanten, sfeerartikelen, een complete vijverafdeling, maar ook voor een bloemetje. Het enthousiaste en vakkundige team . Neem een kijkje op onze website voor ons assortiment planten, plantenbakken, tuinmeubelen en meer.


Van bloempotten en plantenbakken tot tuingereedschap, van barbecue tot bloemen en woonaccessoires, van vogelhuisjes tot kamerplanten en van de meest fleurige tuinplanten en fruitbomen tot kadoartikelen. De nieuwste Intratuin folder. Voor al uw tuinplanten, kamerplanten, bestrating etc.


GroenRijk Assen heeft alles voor uw huis, tuin en dier! Tuincentrum de Biezen heeft een team van specialisten op het .

Het mooiste cadeau om te geven of te krijgen. Verkrijgbaar op ons tuincentrum. Vul hier de laatste cijfers van uw cadeaukaart om het saldo op te vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om een vakkundig advies te geven.


Uiteraard kunt u nog steeds op ons terras genieten van een GRATIS kopje koffie, thee of chocolademelk. Tot eind maart hebben wij op vrijdag GEEN koopavond! Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen! Klik hier om de folder te bekijken.


Deze folder is geldig van jan. Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet de Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in onze tuincentra en winkels in Achterberg, Veenendaal en Rhenen van harte welkom voor de mooiste bloemen en planten, accessoires en een goed advies.


Nu het voorjaar om de hoek komt kijken kunnen we ons weer verheugen op heerlijk lenteweer en bloemen en planten die beginnen uit te komen. Dankzij tuincentrum Groenrijk gaat een hoop van dit groen nu al met korting over de toonbank. Kortingsbonnen uit de Groenrijk folder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts