maandag 30 januari 2017

Zwembad de zijl zwemles

Uw kind kan natuurlijk verder met zwemles. Deze lessen zijn op woensdagmiddag van 17:uur tot 17:uur. We hebben een nieuwe website, klik hier om naar de nieuwe website te gaan. Bij ons leren kinderen op een veilige en plezierige manier zwemmen, via de methode Superspetters van de KNZB.


Is jouw kind jaar en drie maanden en wil je snel starten met zwemles ? Jouw kind kan dus snel beginnen.

In een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat kinderen goed leren zwemmen. Wil je kind nog meer zwemtechnieken leren? Kies dan voor Snorkelen of Survival. Op woensdag en zondag geven wij zwemles in zwembad De Zijl in Leiden.


Wij geven les in kleine groepjes. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en blijft de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De lestijd is minuten. Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB.


De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact.

Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Leiden wordt er op meerdere . Ben je een echte waterrat? Ga je graag ontspannen zwemmen met vrienden of vriendinnen? Geniet je van een dagje. Wij werken volgens de methode Superspetters.


BREZ=Bepalingen, Richtlijnen en Examenprogramma's . Zwembad De Zijl , Leiden. Ons motto is, zwemonderwijs voor iedereen. Wij werken alleen met vrijwilligers, zij worden intern opgeleid voor het geven van de zwemlessen. Daarnaast zijn er enige zwemonderwijzers en . Dat zorgt ervoor dat wij u kunnen melden wanneer uw zwemlessen starten! Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zodat u kunt inloggen.


Waarom zwemles bij De Does? Leer zwemmen en reken op een leven vol (water)plezier. Dat begint al bij de eerste les. Via het uitgebalanceerde lesprogramma krijg. Voor het zwembad de Zijl.


Ruim negen op de tien Leidenaren kent een of meer van de drie gemeentelijke Leidse zwembaden : de.

Vliet, het Vijf Meibad en De Zijl. De meerderheid weet dat er zwemlessen worden gegeven, er recreatiezwemmen mogelijk is, je er banen kan zwemmen en er doelgroepactiviteiten zijn. De helft van de Leidenaren geeft . BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts